C

Teğmen
30 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 9 (Bu ay: 0)
359170 Gün Cezalı
356502 gün 22 s. 31 dk. kaldı
Gönderileri
TurkcellConnect Kart ile zaman ve mekan sınırlaması olmaksızın, her yerden internete, şirketinizin kurumsal ağına ve e-postalarınıza kolayca ve kablosuz bağlanabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece TurkcellConnect Kart'ı dizüstü bilgisayarınıza takmak. Böylece ofis dışında da ofisteymiş gibi çalışabilirsiniz.

Üstelik şimdi 12 ay boyunca 29 YTL (150 MB ÜCRETSİZ)veya 59 YTL(1 GB ÜCRETSİZ) taahhüt veren müşterilerimize TurkcellConnect Kart hediye edilecektir.

ARKADAŞLAR KAMPANYA İLE İLGİLİ BENİMLE İRTİBAT KURABİLİRSİZİNİZ...
530 534 ile başlayan hatlar çok yakında bayilerde...
Performans konusunda yorumlarınızı bekliyorum. 7200 rpm notebook hdd si bulabilirmiyim. Yada bilen varmı nasıl bulacağımı. Şayet bulursam değiştirmek sorun olurmu. Çünkü notebok um garantili ve buna bir zarar gelmesini istemiyorum.
Not: En az 60 gb gerekli
Asus a4k marka notebookun alt yön tuşu kayboldu. Daha doğrusu hain süpürge çaldı. Tuşu buldum ama tırnakları kırılmış. Tek olarak bu tuşu bulmam mümkünmü acaba arkadaşlar. Bir kaç yere sordum ama sonuç olumsuz çoğu yer klavye olarak bunu bana satmak istiyor(Fırsattan istifade). Bu şekilde bana 80 usd + kdv ye patlıyor. ne yapcam ben şimdi oyunda oynuyamıyorum :(
şuanda sıfırdan evime 256 kablo kablonet bağlantı almam bana ne kadara patlar. ve bunun içinde kablo tvde dahilmi??
Birde ben kararımı kablo almaktan yana kullandım. Sizce doğru bir kararmı ????
IRC/BACKDOOR.FLOOD ACİL TEMİZLEME

BU VİRUSU TEMİZLEMEK İÇİN NE YAPMAM NE GEREKLİ. DENEMEDİĞİN VİRUS PROGRAMI KALMADI LÜTFEN YARDIM...
IRC/BACKDOOR.FLOOD ACİL TEMİZLEME

BU VİRUSU TEMİZLEMEK İÇİN NE YAPMAM NE GEREKLİ. DENEMEDİĞİN VİRUS PROGRAMI KALMADI LÜTFEN YARDIM...
A4K model notebookta laptopu karşıma aldığımızda sağ üst arka tarafında aşırı bir ısınma meydana gelmektedir.Bunun kaynaklanma sebebi ne olabilir. bu tür sorun ile karşılaşan varmı.

Birde bu sorun yüzünden laptopu garantiye göndersem sonuç ne olur.Yenisi gönderirlermi acaba
benim asus notebookta yazdığım dvd lerini diğer bilgisayrımdaki (philips marka) dvd de içini boş olarak görüyorum. nedir bu bana bi yardımcı olun. Birde ben onun yazdıklarını görüyorum. Bu dvd ler başka bir bilgisayarda aynı marka dvd de denenmiştir. Ama sonuç aynı diğer dvd de benim yazdığım dvd leri boş olarak görüyor.
benim asus notebookta yazdığım dvd lerini diğer bilgisayrımdaki (philips marka) dvd de içini boş olarak görüyorum. nedir bu bana bi yardımcı olun. Birde ben onun yazdıklarını görüyorum. Bu dvd ler başka bir bilgisayarda aynı marka dvd de denenmiştir. Ama sonuç aynı diğer dvd de benim yazdığım dvd leri boş olarak görüyor.
Hakkında
Forum İmzası:
Asus A4K amd 64 3400+, asus A4000K series mainboard, 256*2 DDR-DIMM ram, 64 mb Ati mobility 9700 pro, dual layer dvdrw, 15.4" widescreen, 60gb HDD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 273
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 3.142 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.