G

Teğmen
08 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 25 (Bu ay: 1)
Gönderileri
merhaba arkadaslar,

aracim scenic 1 2001 model dci ve mazot filtresinin degisim vakti geldi. busefer kendim degistireyim dedim. filtreyi internetten aldim. cok basit biseye benziyor. 5 tane hortum geliyor renkli renkli belirtmisler ama daha once hic yapmadigim icin cekindin biraz hava yaptırırmıyım acaba diye. bi puf noktası varmidir acaba? netten baktigima gore hortumun sarı ucunda bi musluk olması gerekiyor ama benim arabada hic bisey yok. nasıl degistirecegimi bilen varmıdır acaba. simdiden tesekkurler

parcanin adresi.
http://www.aloparca.com/yedek-parca/PURFLUX/FC500E/1484830
arkadaslar oturma odam icin bir tv ariyorum. izlenme mesafesi 2.4-2.8m civarinda magzadaki satici arkadaslarin onerileri 32" veya 37" oldu bir dunya secenek icerisinden samsung veya lg nin led tv lerinde karar kıldım ince olusu cok hosuma gitti tv lerle daha cok SD yayinlar izlenecek ve oldukca isik alan bi odada kullanilacaklar. bu 2 tv arasinda hangisi daha kullanisli olur sizce.

http://www.bimeks.com.tr/urun/116911/samsung-37c5100-94-led-tv.aspx

http://www.hepsiburada.com/Liste/lg-37-full-hd-led-televizyon-37lv3550-/ProductDetails.aspx?productId=evlg37lv3550&categoryId=163192
LG 32LW4500 ile LG 42LD750 arasinda karasiz kaldim.
tv yi daha cok SD yayin izlemek icin kullanacagim tabiki hd filmler ve kanallarda izlemeyi planliyorum.
tv nin izlenme mesafesi 3 - 3.5 m olacak.
3D bir tv daha uygun gibime geliyor fakat butce kisitli oldugundan 32" in ustune cikamam konu hakkinda bilgisi olan arkadaslardan oneri bekliyorum.
32" 3D bir tv mi yoksa 42" olan oteki mi daha avantajli olur ne dersiniz?
ikinci el xbox aldim dvd sinin FW li olup olmadigini nasil anlarim bos yere cift katmanli dvd almak istemiyorum. anlamanin varmi bi yolu? simdiden tesekkurler
formun pek cok yerinde "SICAKLIK" yerine "ISI" kelimesinin kullanildigini gordum. birbirleriyle iliskili olsalar da tamammen farkli anlamlar ifade ediyorlar. ISI bir enerjidir ve birimi kalori (cal) veya joule(jul) (J) dür. sicaklik ise bi olcudur ve birimi ulkemizdeki kullanimiyla derece celcius (°C) veya kisaca derece diyoruz. "odamin isisi 25 °C" gibi bir kullanim soz konusu bile degildir. dogrusu "oda sicakligi 25 °C" seklinde olmasi gerekir. kimse yanlis anlamasin lutfen, hic kimseyi elestirdigim falan yok, sadece beni rahatsiz eden bi konu oldugu icin yazma ihtiyaci hissettim.
merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. oldukca kararsiz kaldim. arastirdikca daha cok kafam karisti dogruyu soylemek gerekirse.
mutfagim icin yaklasik 17m2, bi klima almak istiyorum fakat genelde sogutma amacli kullanacam yazin 2-3 ay bide bahar donemlerinde kaloriferi calistirana kadar isinma icin kullanilacak odanin sogugunu kirmak icin 1-2 saat kadar falan. bu durumda inverter mi yoksa klasik klimalar mi daha hesapli olur. elektrik tasarrufu bakimindan ve klima maliyeti acisindan dusunuyorum.

ikinci bi problemde klima markalari arasinda bogulmus durumdayim. arçelik active plasma plus serisinden 12000BTU bi klima kafama takildi fiyati 925TL yine arceliklerin inverterli modellerinden artcool mirror serisi var 1600TL bunun yaninda General in 12000BTU luk klasik modeli 1110TL ve mitsubishi elect. 12000BTU klasik 1430TL inverterli olan 1770TL bi dunya secim arasinda kaldim fiyat olarak en makulu 925TL ile arcelik.bu urun A sinifi, diger klasik olan mitsubishi ve general da A sinifi sarifim elektirik sarfiyatlari ayni olur. genelde sogutma icin kullanacagim icin en uygun fiyatli olani almak mantikli geldi.bu markalar haricindeki onerilere de acigim.bu arada sehir manisa.
ben sadece fikirlerinizi almak istedim, eminim benden cok daha tecrubeli olan arkadaşlar yardimlarini esirgemezler, tesekkurler simdiden
merhaba
scenic (2002 model) eski kasalar icin bagaj hidroligine ihtiyacim var. ikinci el veya sifinin fiyatlari ne civardalar bilgisi olan varmi acaba.
tesekkurler
slm arkadaslar mio moov uzerinde garmin veya tomtom u calistirabilen varmi? ben tomtom u denedim program calisiyor fakat uyduya bir turlu baglanmiyor?
sorumu tam olarak nasil ifade edecegimi bilemedim umarim yardimci olacak birisi cikar. bir dosyaya cift tikladigimda VB de yazilmis bi programla acilmasini istiyorum. bunun icin registeryde gerkli duzenlemeleri yapabiliyorum. fakat programla dosyayi acmayi basaramadim.

sole bi ornek verirsem sanirim sorum daha iyi anlasilir. notepad gibi metin editorunu VB de yazdik diyelim. txt dosyalarina cift tiklayinca bu programla goruntulenmesini istiyorum. registeryde gerekli duzenlemeleri yaptigimda programim aciliyor fakat acmak istedigim dosya programa yuklenmiyor. bunun yuklenmesini nasil sagliyabilirim.

yardimlar icin simdiden tesekkurler
bilgisayarım dvd okurken cok fazla ram kullanıyor XP kullanıyorum, dvd yi hdd ye kopyalarken 1GB ram kullanırken kopyalama işlemi bittikten sonra bu rakam 380mb civarına duşuyor. bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? ve duzeltmek icin ne yapabilirim bi oneriniz varmı acaba?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 190
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 17.747 (Bu ay: 293)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.