Yüzbaşı
22 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 34 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba

Superonlineda modem değişikliği yapıldı eski modemimde telsiz telefonu modemle eşleştirip sabit numaramıda kullanabiliyordum yeni modemde H267A böyle bir özellik maalesef yokmuş ancak telefon çıkışından kablo ile bağlamam gerek ama ben kablo çekmek istemiyorum böyle piyasada kablosuz telefon hattı iletebilen bir cihaz varmıdır veya superonlineda böyle birşeyi tecrube edip modeme kablosuz telefonu bağlayabilen varmıdır ?

Modem H267A

Telsiz Telefon Gigaset As180

Merhaba

Superonlineda modem değişikliği yapıldı eski modemimde telsiz telefonu modemle eşleştirip sabit numaramıda kullanabiliyordum yeni modemde H267A böyle bir özellik maalesef yokmuş ancak telefon çıkışından kablo ile bağlamam gerek ama ben kablo çekmek istemiyorum böyle piyasada kablosuz telefon hattı iletebilen bir cihaz varmıdır veya superonlineda böyle birşeyi tecrube edip modeme kablosuz telefonu bağlayabilen varmıdır ?

Modem H267A

Telsiz Telefon Gigaset As180

Merhaba

Uzun zamandır foruma girmiyordum şimdi sizin bilginize ihtiyacım var Jetta marka aracımda modelini bilmediğim bir android cihaz var buna root atmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

Ekte sürüm görüntülerini atıyorum.
Arkadaşlar geçen bilgisayara gelen bir maili açtıktan sonra pc ye virus bulaştı.

pdf ve doc dosyalarının bazıları .zepto uzantılı alakasız bir dosyaya dönüştü. Araştırdım ama sağlıklı bir sonuca ulaşamadım bunun çözümü hakında bir fikri olan varmıdır ?

Lucky Patcher apk
Android için özel lisans engelleme programıdır, örnek uygulamaların reklamlarını engellebilir
veya kaldırabilirsiniz,Örnek yapılabilecekleri lisans isteyen uygulamaları engelleme, google playdeki reklamları engelleme
program vb yedekleyip kurtarabilirsiniz,uygulamaları kaldırıp kalıntılarını silebilirsiniz.

Paramanya

Sek sek sekerek mi? Rastık çekerek mi?

Dünyanın en çok oynanan oyunu şimdi Türkiye’de! Hem de yüzde yüz Türkçe ve Türkiye’ye özel karakterlerle!

Türkiye ve Dünya Şehirleri Senin Elinde

Naralar atarak mı? Zar tutarak mı?

Paramanya, Türkiye’nin ve Dünyanın en güzel şehirlerine evler, oteller ve şehir simgeleri kurabileceğin zar atmalı masa oyunudur. Karakterin ve şanslı zarınla rakiplerinden kiraları topla, masanın en zengini sen ol.
mobil paramanya landing page 2
Farklı Karakterler, Farklı Şanslar

Dünyayı Saran Çılgınlık Şimdi Türkiye’de!

İstanbul’un Kız Kulesi mi, Paris’in Eiffel Kulesi mi? Alaçatı’nın denizi mi, yoksa Hawaii sahilleri mi? Hürrem’in zarafeti Şehrazat’ın cazibesi mi? Dünyanın en güzel şehirlerinde farklı karakterler ile hem şansını hem eğlenceni ikiye katla!
joygame mobil landing page
Arkadaşlarınla Rekabet

İster ailenle ve ister arkadaşlarınla birlikte oyna eğlenceye ortak ol! Çevrimiçi maksimum 4 oyuncuya kadar masa oyunu heyecanını yaşa ...

http://www.joygame.com/paramanya

PC'de oynamak için kurulum dosyası eğer siteden indiremezseniz

http://link.tl/nZUF

AZKS_V150
Merhaba arkadaşlar bikaç gün önce farkettim bilgisayarımda sağ tıklayıp özelikler dediğim zaman açılan sayfa artık açılmıyor aynı zamanda saatin ordan ağ bağlantılarına tıklayıp Ağ ve Paylaşım Merkezini açtığımdada sayfa görüntülemedi hatası alıyorum.

Güncellemeri yaptım ama bir kaçında yükleme hatası verdi geri yüklemeyide denedim bi sonuça varamadım. Bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir bi kaç yerde yazılanları okudum denilenleri yaptım yinede bi çözüm olmadı.

Arkadaşlar başlıkta bahsettiğim gibi elimdeki smart tv nin Ethernet çıkışına bağlıyacağım bir cihazla evdeki kablosuz internete nasıl bağlanabilirim ?

Piyasada bununla ilgili bir kaç ürün gördüm ancak sağlıklı bir bağlantı kurulabilirmi bilmiyorum burda bu şekilde bir bağlantı kurmuş olan varsa bilgilerini paylaşabilirse sevinirim.

Client modunda kullanılabilicek ürünlerden birisi buhttp://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wr702n-150mbps-kablosuz-n-tasinabilir-router-/productDetails.aspx?productId=bd101414&categoryId=60001272&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.dinamik&gclid=CNPs25Tq7LsCFcZc3godixMAjQ

Birde böyle bir ürün varhttp://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/vonets-vap11g-wi-fi-ethernet-adaptor-tum-ethern-45961007
Merhaba arkadaşlar sorunla alakalı biraz araştırma yaptımda istediğim bilgiye ulaşamadım facebook ve bazı youtube videolarında tam ekran yaptığım zaman ekran gereğinden fazla büyüyor ve görüntünün bir kısmı dışarıda kalıp gözükmüyor... Aynı sorun facebook oyunlarındada tam ekran yaptığım zaman tekrarlıyor... Flash playerı sildim tekrar kurdum olmadı eski sürümü denedim olmadı chromu kaldırdım yükledim olmadı firefox aynı şekilde bir işe yaramadı bu sorun neyden kaynaklanabilir bir fikri olan varmı?

Bir sorum olucak Bluestacks diye bir program var android işletim sistemini pc'de çalıştırabilmek için program kuruluş sırasında ekran kartını denetliyo benim kurmak istediğim bilgisayarda onboard intel g31 chipsetli ekran kartı var.

Benim istediğim kuruluş esnasında bendeki ekran kartını değilde farklı bi ekran kartı görüp o hatayı vermeden kurulum yapması android oyunlarla felan işim yok sadece viber whatsapp tarzı programları kullanıcam bunun için bir çözüm varmıdır ?

Hakkında
Meslek: Gümrük Müşaviri
Forum İmzası:
Fazla Ciddiye Alma Bu Hayatı...
Nasıl Olsa İçinden Canlı Çıkamayacaksın...
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
bmw
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 471
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.586 (Bu ay: 217)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İşletim Sistemleri ve Yazılımlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.