O

Yüzbaşı
02 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Bugün profilime baktım,attığım mesajlara falan.geçen sene yaza kadar gittim.bazı mesajlarım gerçekten agresif veya çocukça olmuş.bazı arkadaşların kalbini kırmış olabilirim.onlardan forum huzurunda özür diliyorum.üniversite sınavı stresinin,derslerin,sınavların ağırlığının etkisiyle o mesajları yazmışım.dönüp bakınca çok aptalca geldi.bu sene ygsden sonra da bişey yazmışım ama biraz yanlış anlaşılmış,ben doğrudan birilerini hedef almamıştım ancak üslubum sebebiyle oldukça kötü görünmüş.bundan sonra daha dikkatli olmaya karar verdim uslubumla ilgili forumda da özel hayatımda da.özetlersek FORUM AHALİSİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM.BU KONU UMARIM GEÇEN SENE YİNE BURADA OLUP RAHATSIZ ETMİŞ OLABİLECEĞİM ÜYELERE ULAŞIR.İYİ AKŞAMLAR
arkadaşlar kredi kartımın üstündeki numara o karta ait hesap numarası oluyor değil mi?bu numarayı başkasıyla paylaşmayın falan yazıyor ama birinin hesaba para yatırabilmesi için bu gerekli değil mi?bir yardım
soru
arkadaşlar limangodan kredi kartıyla 37,84tllik alışveriş yaptım.kartın limiti 500tl.kartta kullanılabilir bakiye olarak 427,16 tl görünüyor.bu kartı ilk kullanışım.37,84 ile 427,16yı toplayınca 465 yapıyor.limitimden 35 tl nereye gitti?
arkadaşlar yapıkredi playcard ile internetten alışveriş yapabilmek için ne yapmalıyım?
metal seven arkadaşlara ciddi tavsiye.dream theaterın efsane albümü train of thought(as i amin olduğu)d&rda 15 tl.resmen süper,hatta sıcak fırsat
dostlar ben kampüsteki yapıkredi elemanlarına başvurumu verip play card aldım.bu bir kredi kartı.paypal ile kullanmak ve yurtiçi internet sitelerinden alışveriş yapabilmek temel amacımdı.acaba bunu yapabileceğim bir bankamatik kartı var mıdır?yani hesabımda olandan daha yüksek para kullandırmayan bir hesap kartı türü?yardım ederseniz sevinirim.bu konularda tecrübesizim
sr80imin kabloları biraz döndü,hafif ezilmiş gibi ama plastiği soyulmamış,zarar görmemiş gibi görünüyor.eğer kablolara bir şey olursa nasıl değiştirebilirim?lehim yapmam gerekir mi?
zaten üniversitede okuyan ve bölüm değiştirmek istemeyen öğrenciler devlet,özel ilk 100 veya benzeri(sadece başarıya bakan) burs alabiliyorlar mı?
arkadaşlar fiio e7yi nasıl temin edebilirim?yardımlarınızı bekliyorum
Hakkında
Meslek: Doktor
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 904
İkinci El Bölümü Mesajları: 117
Konularının görüntülenme sayısı: 34.644 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.