Yüzbaşı
07 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 17 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Lycos'tan ücretsiz olarak aldığım alan üzerine phpBB 2.0.18 forum kurmuştum. Bu tip flood saldırıları için filan kayıt olma ekranına güvenlik kodu konulur ama unutkanlığıma gelmiş olacakki unutmuşum.

Belli Denyo Launch programı ile saldır yemişim 50 kişilik forum olmuş 2050 kişi. phpMyAdmin'den toplu üye silimi vardı sanırım. Bana anlatabilirmisiniz sıfırdan nasıl topluca silebilirim. phpMyAdmin konusunda epey acemiyimdirde.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar AOF iktisat 2 sınıfa geçtim. Kayıdımı en son ne zaman yenileyebilirim? Bankaya ne zamana kadar ne kadar yatırmam gerekir? Kitaplarımı ne zaman alacağım? Her kafadan bir ses çıkıyor. Kimisi Ekim bitmeden kaydını yenileteceksin diyor, kimisi Aralık ayında diyor.

Lütfen arkadaşlar şu işi bi açıklığa kavuşturalım. Aralık biliyordum bekledim, Ekim diyenler oldu dondum kaldım. Ne zaman kayıt yenileceğiz en son tarihi ne zaman?
Selamlar;

AOF İktisat okuyorum. 1 sınıf. Bütünleme sınavlarına girdim 2 hafta önce ama şimdi aklıma geldi. Kayıt yenileme işlemleri vardı.

Daha bütünleme sınavları sonuçları açıklanmadı ama yinede şimdi aklıma gelince telaş yaptım?

Kayıt yenileme ne zaman ve neler gerekiyor arkadaşlar?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Selamlar;

Biraz acemi sorusu olacak ama iki gündür çok uğraşmama rağmen çözemedim. phpMyAdmin indirdim, bi güzel koydum filan. Sonra config.inc.php dosyası üzerinde değişiklikler yapmamız gerekiyor. Şunları yaptım.

$cfgServers[1]['host']          = 'localhost'
-> Bu satırı hiç ellemedim.

$cfgServers[1]['adv_auth']      = FALSE;
-> Bunu TRUE yaptım.

$cfgServers[1]['user']          = 'root';
-> root yazan yere kullanıcı adını yazdım.

$cfgServers[1]['password']      = '';
-> Burada ise şifremi yazdım.

phpMyAdmin'e girerken kullanıcı adı ve şifre istiyor. Doğru giriyorum kabul etmiyor. Ben nerede hata yaptım arkadaşlar. Dosya içinde kullanıcı adı ve şifresi olarak ftp kullanıcı adı ve şifremi girdim. Acaba başka bir kullanıcı adı yada şifremi girmeliyim?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Saygılar...
Sadece sözlerinin bir kısmı, kesik kesik aklımda. Belki yardımcı olursunuz arkadaşlar.

quote:

Mevsimlerden sonbahardayım.
Artık çok geç yalnızlardayım.
Ben vazgeçtim .....
Seni sonsuza kadar ........

...... yaptığım kısımlar aklıma gelmeyen yerleri. Belki hatırlarsınız.

Selam ve sevgilerimle.
Selamlar;

phpBB 2.0.17 Forumumda bazı eklentiler yapmak istiyorum. Nette araştırdım bi kaç güzel şeyler buldum, ama bazılarını beceremedim.

Doğum Günü Eklentisi

Forumumda doğum günü eklentisi olsun istiyorum. Herkesin profil ekranında doğum günleri olacak ve Kimler Online listesinin orada doğum günü yaklaşan ve gelenler yazacak.

www.phpkolik.com diye bir site buldum. Oradan eklentiyi indirdim. Okubeni dosyasında diyorki:

quote:

1- Öncelikle "modules/Your_Account/index.php" dosyasını açın ve aşağıdaki
değişiklikleri uygulayın.

Index.php olarak bi tek ana dizindeki index.php dosyasını indirdim ve oku benide şöyle bir satırı bulun diyor.

require_once("mainfile.php"); 
$module_name = basename(dirname(__FILE__));
get_lang($module_name);
$userpage = 1;
$index= 0;

Index.php dosyasını arattım ama böyle bir yer bulamadım. Zannımca başka bir index.php var ama ben bulamadım. Eğer aydınlatırsanız çok sevinirim.

Şimdi de eklenti ile gelen dogumgunu-kur.php diye dosya var yapmam gereken değişiklikler varmış.

<?php 

######################################################################
# Veritabanı & Sistem Ayarları
#
# $host: SQL Veritabanının adresi
# $database: SQL Veritabanı adı
# $username: SQL Kullanıcı adı
# $password: SQL Şifresi
# $prefix: Veritabanı öneği
# $user_prefix: Kullanıcı Veritabanı öneği
#
######################################################################

$host = "localhost";
$database = "mekanim_de";
$username = "ftp48545";
$password = "62398783";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";

mysql_connect($host, $username, $password);
@mysql_select_db($database);

####################### KURULUM BAŞLIYOR #######################################

// İçerik Sayfaları Kategori Tabloları Kurulumu

mysql_query("ALTER TABLE ".$prefix."_users ADD user_birthday_day int(2) NOT NULL default '0' ");
mysql_query("ALTER TABLE ".$prefix."_users ADD user_birthday_month int(2) NOT NULL default '0' ");
mysql_query("ALTER TABLE ".$prefix."_users ADD user_birthday_year int(4) NOT NULL default '0' ");
mysql_query("ALTER TABLE ".$prefix."_users ADD user_birthday_email int(4) NOT NULL default '0' ");

echo "Hepsi Bu! Doğum Günü Eklentisi kurulumu sona erdi!<br>";
echo "Dosyaları doğru yerlerine yüklemeyi unutmayın!<br>";
echo "Bu dosyayı şimdi hemen silin!<br>";

?>

Üst tarafta SQL veritabanı adresi kısmına forumun linkini mi vermeliyim? (www.xxxxxxxx.com gibi)
Onun altındaki SQL adı, şifresi kısmını falan hallederim de bide altta veri tabanı öbekleri var? Onlar tam olarak ne oluyor? İlk defa duydum adlarını.

İyiki bi eklenti yapacağız ahiret sorusu gibi şeyler istiyor.

Peki bunları doldurduktan sonra dosyadaki şu kısmı silmelimiyim?

$host       = "localhost"; 
$database = "mekanim_de";
$username = "ftp48545";
$password = "62398783";
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";

Altında da büyük bir telaşlı ifade ile bu dosyayı hemen silin diyor neden acaba?

Kafamda bi kaç eklenti daha var sormak istediğim de aklıma geldikçe bu başlık altında sorarım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Selamlar;

Arkadaşlar Google AdSense reklamımı forumuma (phpbBB 2.0.17) eklemek istiyorum. Elimdeki kaynak kodunu nereye ve nasıl eklemem gerekiyor? Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
Selamlar;

Bir tanıdığım emlak üzerine bir site istiyor arkadaşlar. Emlak üzerine site yapabilecek arkadaşlar arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılar, Doğukan...
Selamlar;

Forumlarımdan birisine duyarlı bir arkadaşımız yazmış. Ne kadar üye olduğum forum varsa bende yayıyorum.

---------------------------------

20.10.1990 doğumlu Hilal PALABIYIK Dokuz yaşında babasını kaybetti.

2004-2005 Eğitim dönemi sonunda okulunu okul ikincisi olarak bitirdi ve Anadolu Lisesini kazandı.

10 gün önce lösemi hastası olduğunu öğrendi, Sağlık problemi yüzünden eğitimine devam edemeyecek.....

Bu hastalığı yeneceğine inanıyor, Gücünü umudunu kaybetmiyor.

Okumayı, okuluna devam edebilmeyi çok istiyor......

Hastalığı yenmesinde ve Gerekli tedavide kullanılması

Gereken kanı bulmakta zorlanıyoruz.

Ama hiçbir sağlık güvencesi yok,

Yeşil kart için yapılan başvuru henüz sonuçlanmadı.

B Rh ( - ) kana sahip olan

Daha önce trombosit kan vermiş

Yada vermeye uygun olan kişilere ihtiyacımız var..

İSTANBUL Göztepe SSK Çocuk Polikliniğinde HEMATOLOJİ bölümünde yatarak tedavi görüyor.
Uzman Dr. Çetin Timur gözetiminde tedavisi sürmekte. Hastalık tanısı ALL L2 Febrilrötrozer Lösemi
Tedavi süreci 1 yıl yoğun ilaç ve kemotoropi tedavisi yatarak , hastalığın seyrine bağlı sonraki 5 yıl
ayakta ilaç tedavisi şeklinde süre gelecek.

Kardeşleri

Sülayman PALABIYIK 0538 355 72 20

Gökhan PALABIYIK 0 535 224 62 73

Mail : moni_1956@hotmail.com

Mail : meral_kul79@hotmail.com
Selamlar;

Forumdaki başlıkların sıklığından otomatik silleri açmak istiyorum ama bir sorum olacak. Bazı forumlarda sabit ve duyuru mesajları var ve başlıklar kilitli. Diyelim ben 30 gün ayarladım otomatik sili. 30 gün sonra cevaplanmamış başlıkları silerken, kilitli bu sabit ve duyuru mesajlarını siler mi? Ona göre otomatik silleri açacağım.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Özür dileyerek unuttuğum bir noktayı söylüyorum. Forum phpBB 2.0.16
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: PC Full, Futbol
Forum İmzası:
Beterin beteri vardır
İyilik et sana kardır
Dünyalar senin olsa
Akıbet yerin mezardır...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 17 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 660
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.234 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.