Selamlar arkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıldır boş vakitlerimde üzerinde çalıştığım ve hem ders çalışırken hem de bilgisayar başında kod yazarken yaşadığım dikkat dağınıklığını çözmek için geliştirdiğim mobil uygulamam PomoPlan'ı sizlerle paylaşmak istedim.
Piyasada çok sayıda Pomodoro uygulaması var ancak birçoğu ya her 10 dakikada bir araya tam ekran reklam sıkıştırıyor ya da en ufak özellik için aylık/yıllık pahalı abonelikler istiyor. Üstelik görev listesi için ayrı, kronometre için ayrı, alışkanlık takibi için ayrı uygulamalar kullanmak dikkatimi daha çok dağıtıyordu.
Ben de Flutter ile tam olarak kendi ihtiyaç duyduğum gibi sade ve hepsi bir arada bir araç yaptım:
Öne çıkan özellikleri:
• Hepsi Bir Arada: Sürelerini serbestçe ayarlayabildiğiniz Pomodoro zamanlayıcısı, görev yöneticisi ve alışkanlık takipçisi birbiriyle entegre çalışıyor (görev üzerinden sayaç başlatabiliyorsunuz).
• Eisenhower Öncelik Matrisi: Görevlerinizi önem ve aciliyetine göre 4 çeyreğe otomatik ayırıyor.
• Gece Çalışanlara Özel (03:00 Sınırı): Gün sıfırlaması gece yarısı değil, 03:00'te gerçekleşiyor. Böylece geç saatte çalışanların zinciri/serisi bozulmuyor.
• %100 Gizlilik ve Çevrimdışı: Hesap açma zorunluluğu yok. Verileriniz tamamen telefonunuzda kalıyor. İsteğe bağlı Google Drive yedeklemesi yapabiliyorsunuz.
• Ana Ekran Widget'ları: Uygulamayı açmadan ana ekrandan kontrol edebileceğiniz sayaç ve takvim widget'ları mevcut.
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pomoplan.pomoplan
(iOS sürümü de hazırlandı, Apple incelemesinden onay çıktığı anda App Store'da da yayında olacak).
Uygulamayı deneyip arayüz akıcılığı, tasarım, batarya tüketimi veya "şurası şöyle olsa çok daha iyi olurdu" dediğiniz her türlü geri bildirimi paylaşırsanız çok sevinirim. Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Uygulamalar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt