Merhaba, uygulamanın geliştiricisiyim. Tek başıma, Claude'un (yapay zekâ) yardımıyla kodladım; her sürümü gerçek TV'lerde tek tek denedim.
Denediğim yansıtma uygulamalarının çoğu daha yansıtmadan tam ekran reklam gösteriyordu, bir kısmı da Chromecast istiyordu. Bunun üzerine MirrorVO'yu yaptım.
Ne yapıyor?
- Chromecast'iniz ya da Chromecast'li bir TV'niz varsa listeden seçip başlatıyorsunuz.
- Yoksa televizyonun kendi internet tarayıcısı üzerinden çalışıyor: TV'de kısa bir adresi bir kez yazıyorsunuz, ekranınız geliyor. TCL, Philips ve Samsung'da denedim.
- Telefondan telefona yansıtma da var; iki telefonun aynı Wi-Fi'de olması bile gerekmiyor.
- Reklam yok, üyelik yok, veri toplamıyor (App Store'daki gizlilik etiketinde de "Veri Toplanmıyor" yazar). Görüntü hiçbir sunucudan geçmiyor, doğrudan telefondan TV'ye gidiyor.
Baştan bilinmesi gerekenler:
- Netflix, Disney+ gibi uygulamalar siyah görünür. Bu telif koruması, hiçbir uygulama aşamıyor.
- Gecikme olur: Chromecast ile yaklaşık 1 saniye, tarayıcıyla 3-5 saniye.
- TV menüsündeki "Ekran Yansıtma" seçeneği Miracast'tir, iPhone desteklemez.
Fiyat: İlk yayından itibaren 24 saat her şey açık ve ücretsiz, kart istemiyor. Sonrasında aylık 249,99 TL ya da yıllık 1.499,99 TL.
App Store: https://apps.apple.com/app/apple-store/id6799552665?pt=129248123&ct=donanimhaber&mt=8&ppid=520ee35b-1100-4642-a76d-8c71b497d85e
Denerseniz TV modelinizde çalışıp çalışmadığını yazarsanız çok sevinirim. Sorularınızı da cevaplarım.
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 41)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Uygulamalar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0