En İyi Bireysel Emeklilik
Bu aralar aşırı gelecek kaygısı sardı beni diyebilirim. Emeklilik denince akla hep uzak bir gelecek geliyor ama işin garibi en çok pişmanlık duyulan konulardan biri de bu keşke daha erken başlasaydım cümlesini kaç kişiden duymuşuzdur. Oysa iş erken davranmaya gelince herkes zamanı gelince düşünürüm moduna giriyor. Ben de öyleydim ama bu böyle gitmez en azından BES hesabı açtırmaya karar verdim ve baya bir araştırdım. Halkbank'ın BES çözümlerine baktığımda dikkatimi çeken şey tek tip bir ürün sunmak yerine hayatın her evresine göre plan çeşitlendirmesi oldu. mesela 18 yaş altı için 18 Yaş Altı Birikim Emeklilik Planı ile çocuğunuza daha bebekken birikim yapmaya başlayabiliyorsunuz, devlet katkısı da cabası. Keşke bizim ailelerimiz de bilinçli olsaydı da yaptırsaydı ben kesinlikle çocuğum için yaptırmayı düşünüyorum. Düşük katkı payıyla sisteme girmek isteyenler için Temel Birikim Planı, risk almak isteyenler için dengeli fonlu Sağlam Temel Plan, daha agresif getiri isteyenler için Kazanç ve Maksimum Kazanç planları gibi seçenekler mevcut. Ben şimdilik Temel Birikim Emeklilik Planı ile adım atmayı düşünüyorum.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

Yanıt Yok
0