Merhaba,
Uzaktan çalışıyorum ve evden uzaktayken laptopa internet vermek için sürekli telefonu kullanıyordum. Kendi ihtiyacım için bir Android uygulaması yazdım, birkaç haftadır Play Store'da. Şimdi gerçek kullanıcılardan görüş almak istiyorum.
Nasıl çalışıyor: Telefonda yerel bir SOCKS5 vekil sunucusu (proxy) açılıyor ve Wi-Fi hotspot üzerinden diğer cihazlarla paylaşılıyor. Laptopun trafiği telefona gelir, telefon da mobil veriyle internete çıkarır. Arada uzak sunucu yok, üyelik yok, root gerekmiyor, trafik kaydedilmiyor.
Android telefonlar QR kodu okutarak otomatik bağlanıyor. Windows'ta Firefox ya da FoxyProxy, Mac'te sistemin SOCKS ayarıyla bağlanılıyor. Her platform için uygulama içinde adım adım anlatım var.
Ücretsiz sürümde aynı anda 2 cihaz bağlanabiliyor ve reklam var. Bağlı cihazların kullandığı veri tarifenizden normal şekilde düşüyor.
Deneyen arkadaşlardan özellikle şunları öğrenmek isterim: Kurulum adımları anlaşılır mı? Hangi telefon ve Android sürümünde sorun yaşadınız? Hız ve bağlantı kararlılığı nasıl?
Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alparslan.tetherlinkutility
Olumsuz yorumlar da dahil her geri bildirim işime yarar. Şimdiden teşekkürler.
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 40 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 47 sn.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 0)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Uygulamalar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok