Selamlar,
Bir süredir kendi ihtiyacım için bir web projesi geliştiriyordum, sonunda kullanılabilir bir hale getirdim. Projenin adı FiyatBul AI:
https://fiyatbulai.com.tr
Kısaca, ikinci el ürün alıp satarken fiyat belirleme ve pazarlık konusunda yardımcı olan yapay zekâ destekli bir web uygulaması.
Şu an temel olarak 3 bölüm bulunuyor:
Alıcı Analizi:
İlan fiyatını, ürünün durumunu ve varsa kusurlarını giriyorsunuz. Sistem tahmini piyasa aralığı, risk değerlendirmesi ve pazarlıkta kullanılabilecek noktalar oluşturuyor.
Satıcı Fiyatlandırması:
Ürünün durumuna göre acil satış / ideal piyasa / pazarlık paylı şeklinde farklı fiyat önerileri veriyor ve isterse ilan metni oluşturuyor.
Pazarlık Asistanı:
Karşı tarafın mesajını giriyorsunuz. Örneğin “öğrenciyim abi son ne olur” gibi bir mesaja, duruma göre farklı cevap önerileri oluşturuyor.
Arka tarafta Gemini API kullanıyorum. Projeyi tek başıma geliştiriyorum ve özellikle yapay zekâ kısmının yanında web tarafını da mümkün olduğunca kendim kurmaya çalışıyorum.
Şu an herhangi bir reklam, üyelik veya ücretli sistem yok. Öncelikli amacım projeyi geliştirip gerçekten kullanılabilir bir şey haline getirmek.
Burada özellikle web geliştirme konusunda daha deneyimli arkadaşların görüşünü merak ediyorum.
Siteyi genel olarak nasıl buldunuz?
Arayüz/UX tarafında göze batan bir şey var mı?
Mobil kullanımda sorun yaşadınız mı?
Eksik veya gereksiz gördüğünüz özellikler var mı?
Kodlama/altyapı tarafında özellikle dikkat etmem gereken bir nokta var mı?
Deneyip açık açık eleştirirseniz gerçekten işime yarar. :)
Ekran görüntülerini de konuya ekliyorum.
Teşekkürler.

Meslek: Diş hekimliği öğrencisi
İlgi Alanları: Yazılım,Bilim,spor
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yazılım Geliştirme

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0