Arkadaşlar yeni gelen kombiyle beraber bir adet aynı markanın wifi termostat'ını ve başka bir markanın termostatik vanalarını aldım.
Kombi ECA PROTEUS
Termostat E.C.A. POLY COMFORT 200
vanalar Viessmann termostatik
Wifi termostat'ı odama aldım ve bu termostat açıkken kalörifer peteğinden sürekli rahatsız edici şekilde su akma sesi geliyor. Havaları alındı ama düzelmiyor. Termostat'ı kapatıp kombiyi normal çalıştırdığımda bu ses yok. Ayrıca bütün termostatik vanalar "5" konumunda olduğu halde biri ısınıyor, hemen yanındaki petek salonda buz gibi, yatak odasındaki ılık, küçük oda yine soğuk. Benim odamda wifi termostat var vana yok, bir de banyoda yok.
Şu şekilde benim odamın ısısını 26 derece gibi yüksek bir değere ayarladığım halde benim odam ısınıyor ama diğer odalar ısınmıyor. Vanalar zaten 5'de daha açamam. Ve dediğin gibi wifi termostat'ı kullanamıyorum sesten.
Tesisatçı hepsini sök wifide çöpe at, normal vanalardan eskisi gibi salon odalar kıs, kendi odanı çok aç ayarla dedi.
30 küsür bin kombi takması 20 küsür
Arkadaşlar evdeki kombi bozuldu, yıllar önce mühendis gelip proje çizip falan takmıştı. Yeni kombi aldım, 5000lira takmaya dediler, eve geldiler 50 tane şey çıkardılar igdaşla alakalı. Minimum 20.000'e geliyor ki artabilirmiş. Ben de usta çağırdım 4000'e taktırıyorum, garanti dışı şekilde. Böyle saçmalık olur mu anlamıyorum. Adam soymak için her gün bir yöntem buluyorlar. Onu geçtim takması 5000 kombi 30.000 diye hesap yapıyorsunuz, yeni kombi alıyorsunuz, sonra bu çıkıyor. Ee ben şimdi vazgeçip eski kombiyi tamir ettirseydim bunu iade etmekle uğraşıcaktım birde.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 218)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0