Merhaba, ben Gökhan — Talentsus'ta Xeonia'yı geliştiren ekipteyim; yani bu bir geliştirici tanıtımı, baştan açık açık söyleyeyim. :)
Derdimiz şuydu: evde ampul Tuya'da, priz Smart Life'ta, robot süpürge ayrı uygulamada, iki TV için iki kumanda uygulaması... Xeonia bunların hepsini tek Türkçe uygulamada topluyor, Kameraların.. özel hayatım acaba benden önce kim beni izliyor, bunları da unutun, tek bir kare dışarıya gitmeden tamamen sizin özelinizde kalarak yine sadece sizin erşiminizde kalıyor hem de hiçbir kısıt olmadan...
- Tuya/Smart Life, Philips Hue, TP-Link (Tapo/Kasa), eufy, Ring, SmartThings, Govee, WiZ, Yeelight... hesabı bir kez bağlıyorsun, cihazlar tek listeye düşüyor.
- TV tarafında Samsung, LG, Philips ve tüm Android TV'ler: gerçek kumanda düzeni, Türkçe sesli arama (söylüyorsun, TV'nin arama kutusuna yazıyor).
- Ağ taraması cihazları kendisi buluyor; Tuya cihazlarıyla yerel ağdan da konuşuyor (IP değişse bile bağlantıyı kendisi onarıyor).
- Kurallar sunucuda çalışıyor — telefon kapalıyken de otomasyonlar işliyor.
- İsteğe bağlı: evdeki Windows PC'yi ücretsiz hub'a çevirebiliyorsun (internetsiz kontrol + BLE sensörler + USB çubukla Zigbee). Şart değil, uygulama tek başına yetiyor.
İş modeli: temel kullanım süresiz ücretsiz, reklamsız, zorunlu abonelik yok. İlk 500 hesaba ileride gelecek tüm Plus özellikleri ömür boyu ücretsiz tanımlanacak.
Uygulamayı App Store ve Google Play'de "Xeonia" diye aratarak bulabilirsiniz.
Not: Home Assistant kullanıcılarına saygımız sonsuz — teknik kullanıcıya HA çok güçlü. Xeonia'nın derdi, Raspberry Pi/YAML istemeyen kullanıcıya aynı "yerel öncelik" felsefesini kurulum sihirbazıyla vermek.
Eleştiri ve cihaz uyumluluk soruları başımızın üstüne; desteklemediğimiz bir markanız varsa yazın, sürücü sırasına alalım.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0