Çavuş
24 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 72 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar herkese merhaba

Samsung NP530U3b-A01 Ultrabook'um var, üzerine windows 11 kurdum ve driverları güncellemek isterken BIOS update yapayım dedim. Windows 11 üzerinden üzerinden Samsung Bios Update programını kullandığımda windows MAVİ EKRAN vererek update işlemini yarıda kesiyordu. Bende Hiren Boot CD ile sistemi açtım ve hiren boot cd üzerindeki mini windows 10 üzerinden indirmiş olduğum dosyayı (ITEM_20130405_1079_WIN_13XK.exe) dosyasını çalıştırarak güncelleme işlemini yaptım. Sonrasında restart ettiğimde bir daha ultrabook'um hiç açılmadı.

Daha öncesinde setup menüsüne girdiğim zaman

BIOS version : 05XK

MICOM version : 13XK

yazıyordu. Güncellemeden sonra

BIOS version : 13XK

MICOM version : 13XK

şeklinde oldu. Ama hiç bir şekilde açılmıyor. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek kimse varmıdır?

Teşekkürler.

Arkadaşlar herkese merhaba.

elimde eski bir laptop vardı, Asus f3sg. Windows 10 kurdum ve güncellemeleri alırken farkettim, aşırı derecede yavaş indiriyordu. Kablonet kullanıyorum 50Mbit internet hızım mevcut ve görev yöneticisinden kontrol ettiğimde 4Mbit ile indirdiğini farkettim. Laptopun wireless donanımı "Intel Wireless WifeLink 4965AGB" Bunun üzerine kısa internetten kısa bir araştırma yaptım ve bu videoyu buldum

Bu videodaki işlemleri yaptıktan sonra internet hızım 20Mbit'e kadar yükseldi ama 50Mbit görmüyor.

Evde başka bir laptopum daha var Lenovo E15 üzerinden test ettiğimde 50Mbit görüyor.

Sizce sorunum nedir arkadaşlar?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Aynı internet bir laptopda hızlı, diğer laptopta yavaş nedendir?

Selamlar.

arkadaşlar merhaba
mutfakta televizyonum var fakat ne yazık ki uydu kablosu mevcut değil. Uydu kablosunu 2 oda öteden getirmek durumundayım ve ortada kablo olmadan bunu getirmek imkansız.
Ayak altında kablo olmasını istemiyorum.

Bu yüzden fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Daha öncelerden wireless uydu görüntü aktarıcı kullanmıştım ama hiç memnun kalmadım (yaklaşık 8 sene önce)
Evde internet wireless felan mevcut, acaba başka aparatlar/cihazlar kullanarak televizyon izlemem münkün mü?
Tecrübe eden arkadaşların tecrübelerini alabilir miyim?

Teşekkürler.
arkadaşlar merhaba
syrox t704 tabletim var, iyi kötü idare ediyoruz kendileriyle :)
Android 4.4.2 KitKat var orjinal.

Lakin bu aralar uygulama yüklemek istediğim zaman yer sıkıntısı çekiyorum.
8GB disk var fakat sistem için ayrılan alan 1,27GB
benim bu alanı biraz daha büyütmem lazım.

Telefon belleği 4,46GB ve bunun 4,38GB'ı kullanılabilir durumda.
Telefon belleğinden birazcık sistem belleğine vermek istiyorum, bu sayede istediğim uygulamaları kurabileceğim.
Aşağıda bahsettiğim konuya ait ekran görüntüsü mevcut.

syrox t704 sistem alanını genişletmek

Bunun için ne yapmam gerekli?
Yardımcı olabilecek kimse varmı acaba?
Arkadaşlar merhaba
Asus Me176cx tabletim var, birkaç ay evvel rootlamıştım tableti, kısa bir süre sonra asus logosundan sonra gri ekran geliyor ve açılmıyordu tablet. Bende orjinal rom dosyasını asus sitesinden indirdim UL-K013-WW-12.10.1.36-user.zip ve yükledim. Yüklerken sürüm uyumsuz diyerek kesiyordu, bende içerisindeki updater-script dosyasını editledim
Aşağıdaki 2 satırı sildim

getprop("ro.product.device") == "K013" || abort("This package is for \"K013\" devices; this is a \"" + getprop("ro.product.device") + "\".");

ve yüklemeyi başardım, sonuç aynıydı.
Daha sonra eski versiyonu indirdim ve yine 2 satırı silerek UL-K013-WW-12.10.1.36_KK-user.zip yükledim, fakat bu sefer tablet açılırken

AFU: test IFWI BIOS update.
FV File Size is 0x00300260

gibi birşeyler yazıyor ve hiçbir şekilde Volume + ve Power ya da Volume - ve Power ile recover menülerine girmiyor.
Tablette şu anda sadece Volume +- tuşları ve POWER tuşuna aynı anda basarak fastboot moduna girebiliyorum.
Bu menüden herhangi bir şekilde tableti düzeltebilir miyim?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Merhaba Arkadaşlar.
Yaklaşık 11 senedir Ankara'da oturmama rağmen çok gezen bir insan olmadığım için bu konulara biraz uzağım.
Yaklaşık 100-120 bin TL civarı bir birikimim var, sıcak para getirmesi açısından ev alıp kiraya vermek istiyorum, aynı zamanda da evin değerlenmesi önemli.

Örneğin bulunduğum binada bundan 5 sene önce rahatlıkla 60bin TL ile daire alabilirken şu anda 170bin TL civarında (eryaman).
Pirim yapacak olarak düşündüğünüz bölgeler neresidir? Nereye yatırım yapabilirim?
Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba
telefonum yaklaşık 15cm yükseklikten (ayakkabılarımı bağlarken cebimden) düştü ve ekranda hiç görüntü yok. (ekte örnek teşkil eden bir foto var)
Garantiye gönderdim kullanıcı hatası dediler, iç ekran çatlamış. 350TL para istediler.
Bu kadar para vermek istemiyorum. Sizce ne yapabilirim?
Piyasada baktım en düşük 279lira civarında (işçilik hariç). Yurtdışından uygun fiyata ekran bulabilirmiyim acaba? Ya da daha ucuz yollu bir çözüm bulabilirmiyim?
Sadece ekran kırık olsa ve çalışsa yine kullanacağım ama sadece siyah ekran var, telefon açılıyor, ses geliyor, çalıyor ama telefonu cevaplayamıyorum.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Samsung Galaxy S3 Siyah Ekran (İç ekran çatlaması/kırılması)
arkadaşlar merhaba
bundan yaklaşık 3 sene evvel 2nci el piranha pathfinder 3.5" navigasyon aldım.
geçenlerde navigasyonun GPS tuşuna basınca hiçbir işlem yapmadığını gördüm ve bilgisayara bağladım, ne yaptım ne ettimse olmadı, sonrada scandisk yaptım ve scandiskte MobileNavigator.exe dosyasının hatalı oldugunu ve düzeltilmesi gerektiğini söyledi, daha sonra GPS tuşuna bastığımda GPS init gibi bişiyler yazıp ana menüye döndü.

Eğer elinde olan varsa bu dosyanın 8.3.2.77877 versiyonunu biryere yükleyebilirmisiniz?
Şu anda navigasyonum çalışmıyor ve çok zor durumdayım :(

Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar
başlıkta da belirttiğim üzere HDD bilgisayarın power tuşuna bastıktan kısa bir süre sonra 8 defa tık tık diye ses çıkarıyor ve daha sonra hiçbir hareket olmuyor.
bozuk olan birçok hdd ile karşılaştım, belirli aralıklarla kafa atıyordu fakat bahsettiğim olayda sadece 8 defa yapıyor bu sesi ve ondan sonra birşey olmuyor.

İçinden birkaç bilgiyi almam lazım, bir fikri olan varmı acaba?
Selamlar.
Arkadaşlar merhaba
aracım sabahları ve kullanmadıktan 4-5 saat sonra çalışmama problemi var.
Aşağıda aracıma ait 2 farklı video ekliyorum.

Sabah saat 4 gibi çekilmiştir. 3 marşta ancak çalışıyor.
http://www.vimeo.com/18294194

Öğle arası saat 12:15 de çekilmiştir. Sabah 8:15 de araç çalıştırılmış ve 08:45 gibi stop edilmiştir. Yaklaşık 3 saat sonra aşağıdaki gibi çalışmaktadır.
http://www.vimeo.com/18294247

Araç ısındıktan sonra hiçbir problem yok, hemen marşı alıyor, olay aracı belirli bir süre kullanmayınca tekrarlıyor.

Aracım OMVL marka LPGli ve beyin test edilmiştir, başka bir beyin takılarak denenmiştir sonuç aynıdır. Akü yenidir daha 1 aylık.

Birkaç yere gittim Benzin pompası diyorlar, pompa benzini geri kaçırıyordur ve enjeksiyonlara yeteri kadar benzin vermiyordur diyorlar.

Son olarak şunu da eklemek istiyorum.
Aracımı sabah soğuk çalıştırmada, önce yarım kontak yapıyorum (araç vitesteyken frene basıp start tuşuna basıyorum)
10 sn bekledikten sonra start tuşuna bastığım zaman tek marşta alıyor.

Sizce aracımın sorunu nedir?
yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 19.178 (Bu ay: 1.018)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.