Turknet Tarafından Dolandırıldım.
Arkadaşlar merhaba. 40 yaşındayım ve hayatımda ilk defa başımaböyle birşey geliyor.
Normalde firmaların yaptığı sorumsuzlukları es geçerdim ama bu firma 2 aydır hayatımı mahfetti ve en sonunda da dolandırıldım.
2 aydır toplamda 40 gün internetimiz kesildi.
Bende iptal ettim.
Aradan bir temsilci aradı ve dediki , bölgenizdeki sorun giderildi , bölgenize özel 3 ay 399 TL ye tekrar başvuru yapabilirsiniz.
Bende ertesi günü websitesine gittim başvuru yaptım , adresimi girince evet bölgenize özel 3 ay 399 tl kampanyası çıktı. Kod geldi kopdu girdim yeşil ekran başarılı yazısı çıktı , devam et butonundan sonra kimliğimi taradım v.s
Bağlantı kuruldu 3 gün sonra 949 Tl fatura geldi.
Allah'tan ekran görüntüsü almışım.
Firmayı aradım , dedim neden böyle oldu. Dedilerki kodu yanlış yere girmişsiniz. İndirimi yapamayız. Ödeyin 949 TL'yi.
Ekran resimlerini yüklüyorum arkadaşlar.
Ayrıca destek talebi açtık ve günlerce " sizi aradık ama ulaşamadık , yasal sınır gereği arayamıyoruz yarın arayabiliriz" mesajı attılar ve tek bir kere bile kimse aramıyordu.Geçiştirme oyalama ve tam dolandırıcılık politikaları !
Dediğim gibi normalde hiç takılmam böyle şeylere ama insanları aptal yerine koyuyuorlar. Çalışaanlar dahil , bu dolandırıcılığa kim ortak olduysa hepsinden hukuk önünde hesap sorucam.
Pazartesi günü bizzat cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunucam ve sizleri süreç hakkında buradan bilgilendireceğim.

Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 342)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
2