Sürdürülebilir Finans Çerçevesi
Sürdürülebilir finans konusunda yapılan bu değerlendirme gerçekten dikkatimi çekti. JCR Avrasya Derecelendirme’nin VakıfBank’ın Sürdürülebilir Finans Çerçevesi’ne en yüksek uyum seviyesi olan SU1 notunu vermesi, bu alandaki çalışmaların sadece söylemde kalmadığını gösteriyor. Özellikle bağımsız bir değerlendirmeyle çerçevenin sürdürülebilir finans ilke ve prensipleriyle çok yüksek düzeyde uyumlu bulunmasını önemli buluyorum. Fonların kullanım alanlarından proje seçimlerine, yönetim ve raporlama süreçlerine kadar farklı başlıkların değerlendirilmiş olması da bana daha kapsamlı ve sistemli bir yaklaşım olduğunu düşündürüyor. Sürdürülebilirliğin uzun vadeli büyümenin bir parçası olarak ele alınması bence oldukça değerli. Reel sektörün yeşil ve sosyal dönüşümüne katkı sağlayacak finansmanların artması, ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedefleri açısından da önemli. JCR-ER’nin sürdürülebilir finans alanındaki ilk İkinci Taraf Görüşü çalışmasını VakıfBank için gerçekleştirmesi de ayrıca dikkat çekici.
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0