1000mbps altyapım olmasına rağmen ilk etapta, defalarca kez çalışanlara sorup teyit almamıza ve sizin sokağa da geleceğiz denmesine rağmen binama türknet kutusu takılmadı. Daha sonra altyapı kontrolü yaptığımda 1000mbps alabildiğimi öğrendim. Müşteri hizmetlerine bu durumu söylediğimde kurulum ekibimiz halledecek dedi. Kurulum ekibi de, bize müşteri hizmetleri tarafından bildirilmedi kutu olmadığı için altyapı ekibinde bildireceğim dedi. Altyapı ekibi de buraya geldiğini bildirip kutu bağlamadı. Az önce önce müşteri hizmetleri tarafından arandım ve altyapı desteklemediği için iptal edileceği söylendi. Altyapım var dediğimde ise kutunuz yok dendi. Bunu en başından ilettiğimi, proje kapsamında olduğumu ve 1000mbps altyapım olduğunu belirttiğimde. Kutunun neden bağlanmadığını bilmediklerini ama başvumun iptal edileveğini söyleyip başvurumu iptal ettiler. Proje kapsamındaki binaya, sokağın yarısına kutu takılmasına rağmen, gerekçesiz şekilde kutu takmayıp, herkesin birbirinden habersiz olması ve gigafiberden yararlanma hakkım olmasına rağmen bunun engellenmesi beni mağdur etti. Mahallemde binasında kutu olup henüz taktırmamış birçok genç var. Eğer Türknet'e geçemezsem ve gariplik çözülmezse, bu kişilerin hepsini Türknetli yapma düşüncem tam tersine dönecek bu saçma olaydan sonra. Türknet e karşı tüm güvenim kaybolacak. Herkes birbirinden habersiz ve müşteri olarak aradaki iletişimi ben sağlıyorum. Gereğinin yapılmasını istiyoruz.
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 209)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0