Bildirim
Z
@zepett8
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
zepett8 (samet) · RPG/FRP altına konu açtı.
4 gün
4 aydır geliştirdiğim oyunumun demosu yayında
Herkese merhaba, 4 aydır tek başıma ufak bir proje geliştireyim dedim ortaya bu oyun çıktı. Yaptığımız seçimlerle 9 farklı sona ulaşabileceğimiz bir metin tabanlı RPG. Şuanda demosu bulunuyor tamamen ücretsiz ve tam sürümü de ilerde ücretsiz yapmayı hedefliyorum. Demoyu biraz önce yayınladım telefon ve pcden oynayabilirsiniz. Oyunda şuanlık Türkçe ve İngilizce bulunuyor, ilerde daha fazla eklemeyi düşünüyorum. Telefon için aşağıdaki linkten tarayıcı üzerinden oynayabiliyorsunuz, pc içinde direkt indirip oynayabilirsiniz. Konuyu açma sebebim oyun hakkında önerilere, hata varsa geri bildirime çok ihtiyacım var test ederseniz çok sevinirim.
- Tür: Metin Tabanlı RPG
- Hikaye: Kurgusal bir orta çağ evreninde geçiyor. Karakterimizin yaşadığı köyün yağmalanmasının ardından seçimlerimizle ona farklı hikayeler yaşatabiliyoruz.
- Mekanik: Aldığınız kararlar ve karakter istatistikleriniz hikayenin gidişatını doğrudan etkiliyor. Demoda toplam 9 farklı son bulunmakta ve seçimlerimize göre farklı sonlara ulaşmaktayız. Oyundaki lanet barımız dolarsa kaybediyor, cesaret barımız biterse ise cesaret puanı gerektiren bazı seçenekleri seçemeyebiliyoruz.

- Oyun linki: https://7000games.itch.io/the-written-book
- Discord: zepett8
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: RPG/FRP
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: RPG/FRP
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0