Bildirim
T
@tnrkk
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
tnrkk · TurkNet altına konu açtı.
6 gün
TurkNet’in Kendi Kutusu ve Sokaktaki GigaFiber’e "Altyapı Yok" Demesi
Merhaba Arkadaşlar,
Ankara Keçiören Çaldıran Mahallesi 494. Cadde'deki adresimde TurkNet GigaFiber ile ilgili yaşadığım akılalmaz ve absürt desteğe/ilgisizliğe dair süreci sizlerle paylaşmak istiyorum.
Olayın Özeti:
- Fiziksel Kutu Takıldı: Mart ayının son haftasında binamıza TurkNet GigaFiber kutusu monte edildi (Kutu Üzerindeki Bilgi: ARG DBD 8P, Kod: 1D08PUR, Seri No: 50253890). Üzerinde açıkça "TurkNet" logosu ve müşteri hizmetleri numarası yer alıyor.
- Komşu Binalarda Aktif: Sokaktaki bitişik binalarda (No: 41, No: 42, No: 44) TurkNet altyapı sorgulamasında 1000 Mbps GigaFiber aktif olarak görünürken, yalnızca bizim binada (No: 43) görünmüyor veya sistemden kaldırıldı.
- TurkNet Destek Ekibinin Yanıtları:
- Önce "Bölgenizde GigaFiber/fiber altyapı bulunmamaktadır" yanıtı verdiler.
- Binaya takılan TurkNet logosunu, kutu üzerindeki seri numarasını ve sokaktaki yan binaların sorgu ekranlarını PDF halinde kendilerine sunduğumda ise "İlettiğiniz belgede farklı bir ISS firmasına ait altyapı bilgisinin yer aldığı görülmektedir" şeklinde gerçek dışı bir cevap verdiler!
Üzerinde kocaman TurkNet yazan kendi kutularına ve kendi sistemlerindeki sorgu sonuçlarına "Farklı operatöre ait" veya "Fiber altyapı yok" diyerek talepleri otomatik kalıp mesajlarla kapatıyorlar. Aylardır bizi Türk Telekom altyapısı üzerinden VDSL/DSL hizmetine mahkûm ediyorlar.
Aşağıda hem binadaki kutunun fotoğraflarını hem de destek kaydı ekran görüntülerini paylaşıyorum. Takdiri sizlere bırakıyorum.

Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0