İlk defa elektro gitar alacağım ve yardıma ihtiyacım var
Merhaba, son 4-5 yıldır neredeyse dinlediğim tüm müzikler rock yada metal türünde ve son birkaç aydır da elektro gitar çalmayı öğrenmeye heveslendim ama daha önce hiçbir enstrüman deneyimim olmadığı için nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında çok az fikrim var. İnternetten şuana kadar yaptığım araştırmalardan yola çıkarak sabit köprülü ve HSS yada HSH manyetik dizilimli bir gitar almayı düşünüyorum çünkü her ne kadar ağırlıklı olarak metal yada rock dinlediğimi söylesem de daha fazla sayıda türde çalmayı denemek istiyorum. Amfi almak yerine de ses kartı almayı düşünüyorum. Hem daha ekonomik gözüküyor hem de evimde daha az yer kaplar. Bütçem ise 30000 - 50000 TL arası. Sorularım şunlar:
1) Elektro gitarı ikinci el alırsam hangi markaları tercih etmeliyim ve satın alırken dikkat etmem gereken şeyler neler?
2) Elektro gitarı sıfır alırsam hangi markaları tercih etmeliyim?
3) Ses kartı olarak hangi markaları ve modelleri tercih etmeliyim? Sıfır almayı düşünüyorum, Windows tabanlı bir laptop ile kullanacağım ve kulaklık girişi olsun
4) Kulaklık olarak da hangi markaları ve modelleri önerirsiniz? Bunu da sıfır alacağım
5) İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum ve gitmemi tavsiye ettiğiniz müzik enstrümanı satan mağazalar var mı?
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 51)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0