Fiber Altyapı Sırasında Binanın Es Geçilmesi
Merhabalar, Samsun/İlkadım ilçesinde yaşıyorum. Oturduğumuz cadde üzerinde yalnızca VDSL/ADSL altyapı bulunuyordu ve bundan bir süre önce Türk Telekom üzerinden Fiber Dönüşüm başvurusunda bulundum. Bu başvuruyu yaptıktan bir ya da iki hafta sonra taşeron şirket tarafından apartmanımıza fiber kutu koyuldu ve dairelere kadar da apartmanın dışından fiber kablo çekildi. Aradan geçen dört ayın sonunda da on gün önce bulunduğumuz caddeye (caddenin sırf bizim apartmanın olduğu bölgesi gözetilerek) arka caddeden fiber kablo taşıması yapıldı, muhtemelen bu sefer başka bir taşeron şirket tarafından.
Ama şöyle bir şey oldu ki, apartmanımız cadde üzerindeki iki rögar kapağının tam ortasında kaldığı için taşeron şirket o rögarlara yakın apartmanları kapsayacak şekilde kazı yapıp, yine bu apartmanlara yer altından fiber kablo çıkartıp bizim ve arada kalan bütün apartmaları pas geçtiler. Saha şefine sorduğumda daha sonra kaldırım kenarlarından tekrar kazı yapacaklarını söylediler ama caddeden kazdıkları yerleri kapatıp, hatta üstüne asfalt da döküp çekip gittiler bile.
Gerçekten dedikleri gibi sonradan bu kazının yapılma ihtimali var mı, konuda uzman arkadaşlara sormak istedim. Yoksa sadece geçiştirildim mi? Fiber dönüşümü kendim hariç caddede fiber kutu bile olmayan apartmanlar için yapmış olduğuma halen inanamıyorum.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 13)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Türk Telekom (TTNET)

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0