Ergonomik ve Dayanıklı Koltuk Önerisi İstiyorum
Merhaba,
190 cm / 130 kg olarak gerçekten güvenilir bir koltuk arıyorum, oyuncu veya çalışma koltuğu olarak sınıflandırılması önemli değil.
Geçen sene Cougar Armor EVO royal aldım; 160 kg taşıdığını vadettiği için tercih etmiştim. Fakat yaklaşık 1 yıl içinde:
- Sırt kısmını yatıran mekanizmayı kilitleyen mekanizma bozuldu,
- Oturma yüzeyinin derisi tamamen soyuldu ve parçalandı,
- Alt takımdaki tekerlerin dengesi bozuldu. Oturduğumda bazı tekerlerin yerden teması kesiliyor.
Kısacası hayal kırıklığı oldu.
Sonrasında Exvega, titanseat, Hawk, xDrive, seyduna, Zio Gaming ve aklıma gelmeyen birçok markayı inceledim; ancak kullanıcı yorumlarına ve forum incelemelerine baktığımda olumlu kadar olumsuz yorum da görüyorum. Bu yorumları galiba parayla falan yaptırıyorlar. Bu da "acaba bunlar da beni Cougar Armor EVO royal gibi yarı yolda bırakır mı?" diye düşündürtüyor bana.
Sonunda paraya kıyıp bürosit kalibresinde bir şey mi almalıyım? Yoksa başka markalarda uzun vadeli güvenilir bir seçenek var mı? En sonunda gidip istikbalden falan oturma takımlarındaki tekli koltuklardan bir tane alıp ona oturacağım.
Benim için önemli olan başlıklar:
- 130 kg+ ve 190cm boy için gerçekten uygun taşıma kapasitesi (kâğıt üzerinde değil, gerçek kullanımda),
- Uzun süreli oturumda rahatsız etmemesi (12+ saatten bahsediyorum.),
- Mekanizmaların uzun yıllar sorunsuz dayanması,
- Deri olmaması, ferah olması, terletmemesi. Kumaş olur fileli olur fark etmez. Hangisi daha rahatsa.
Deneyimlerinizi ve her bütçe sınırındaki önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Ucuz veya pahalı bütün önerilere açığım.
Konu yanlış başlık altına açıldıysa affola.
Saygılar.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 26)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Harici Bileşenler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0