Selamlar Arkadaşlar,
Eski usul Travian, Ogame veya Klanlar (Tribal Wars) tadındaki o eski tarayıcı oyunlarının strateji atmosferini, diplomasisini ve hardcore yapısını özleyenler için bir süredir üzerinde tek başıma çalıştığım projemi sonunda canlıya aldım: WarOn: Yıkılmış Krallıklar!
Oyunu tamamen bağımsız (indie) bir geliştirici olarak sıfırdan kodladım ve www.waronplay.com adresi üzerinden tamamen ücretsiz ve tarayıcı tabanlı olarak oynanabiliyor. Herhangi bir indirme yapmanıza gerek yok, mobilden veya bilgisayardan arkada açık bırakıp oynayabileceğiniz cinsten.
Oyunda Neler Var?
- 6 Farklı Klan: Siyah Ayı, Mavi Kurt, Kırmızı Yılan, Mor Akrep, Beyaz At ve Sarı Kartal klanları. Her klanın kendine has bir yapısı ve sembolü var.
- Hardcore Fetih ve Sadakat Mekaniği: Köy ele geçirmek öyle kolay değil. Stratejik olarak doğru hamleleri yapmalı, düşman köylerinin sadakat puanını eriterek haritayı domine etmelisiniz.
- Zaman Yönetimli Ekonomi: Hammadde (Odun, Taş, Demir, Tahıl) üretiminizi optimize etmeli, askeri gücünüzle ekonomik büyümeniz arasındaki dengeyi çok iyi kurmalısınız.
- P2W (Pay to Win) Yok: "Parayı veren düdüğü çalar" mantığından nefret eden bir geliştirici olarak, içeride tamamen taktiğin ve klan diplomasisinin konuşacağı adil bir denge kurmaya çalıştım.
Oyun henüz çok taze, (İlk gün itibari ile 16 aktif oyuncu mevcut) savaşçılarını arıyor. Amacım hem sizlere nostaljik ve kaliteli bir hardcore strateji deneyimi sunmak hem de ilk oyunculardan gelecek geri bildirimlerle (ekonomi dengesi, mekanikler vb.) oyunu birlikte kusursuz hale getirmek.
İçeride bir hata (bug) bulursanız veya "Şu mekanik şöyle olsa daha iyi olur" dediğiniz bir şey olursa, geliştirici olarak bizzat bu konunun altında, oyun içinde öneri şikayet bölümünde, aktif olacağım. Her yoruma tek tek cevap vereceğim. Farklı kitlelerden gelen her yorum, benim için büyük motivasyon kaynağı olacaktır. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Savaş Alanına Katılmak İçin: www.waronplay.com
Herkese iyi oyunlar, haritada görüşmek üzere!
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Pc Oyunları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0