Kopya çekerken yakalandım
Başlıktan belli ne olduğu. Sınavda ne yaparım emin değilim diye yanıma iki telefon aldım biri yanımda durdu. Kendi başıma 60-70'lik not alıyodum, ikinci vize düşük olduğu için büte kalmayayım diye bir soruya bakmaya çalıştım, bakarken de yakalandım zaten. Hoca telefonu aç yoksa disipline veririm dedi, açtım soruyu gördü, sonra telefonlarını al çık git dedi, kağıdı falan da aldı tabii. Hiç böyle bir şey başıma gelmemişti çünkü kopya çekmedim önceden. 1 saat önce yaşandı ne olucak hiç bilmiyorum. Üniversite e postasına bakıp duruyorum soruşturma falan açılıcak diye bekliyorum. Sizce telefonu açıp verdiğim için disipline verilmeme ve büte bırakılma ihtimalim var mı? Bir de biraz utanç var, hocayla iyi anlaşıyoduk ayıp oldu, yarın bir tane sınav da daha gözetmenlik yapıcak. İlk senem hazırlıktan çapraz geçiş yaptım, ikinci dönemi dondur sonraki sene temiz başlarsın diyen çok oldu keşke öyle yapsayymışım. Şimdi yarım dönem uzaklaştırma yiyebilirim. Bu noktadan sonra ne olacağını ne yapabileceğimi bilen birileri yardım edebilir mi?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0