MONİTÖRDE YEŞİL FİLTRE SORUNU
Herkese Selamlar öncelikle. Ben bir süre önce 2008 den kalma bir dell monitörü gtx 1650 ekran kartıma dvi kablosu ile bağladım. Hiç bir sorun yoktu ta ki düne kadar. Dün ekranımı duplicate ettim, sonrada uzat yaptım ve ekrana bir anda yeşil bir filtre geldi. Yani öyle normal renklerde belli olmuyor ama siyahlar eskiden oled ekranlardaki gibi siyahken şimdi solgun yeşil siyah yani efekt atmışım gibi gözüküyor. Bu arada daha öncede duplicate arasında geçiş yaptım ama hiç bir sorun çıkmamıştı. İşin komik yanı bilgisayar açılıyor masaüstü geldikten 3 saniye sonra yeşil efekt geliyor kısaca napacağımı bilmiyorum yapay zekaya da sordum ama bir çare bulamadım. Belki daha önce başına gelmiş arkadaşlar vardır yada tecrübeli şahıslar vardır diye açtım konuyuş Rica etsem yardımcı ola bilirmisiniz. İkincil monitörüm(yani 2008 den kalan dell monitörü kullanmadan önce kullandığım monitör samsungun 19 inçlik 720p bir montörü). Şimdiden yardım eden veya yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. Ayrıca deniye bileceğim başka bir bilgisayarım yok.
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Monitör

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0