Selamlar. Bir konuda mantığı anlamaya çalışıyorum. Hızı servis sağlayıcıya (DSLAM üzerinden) sabitlemek ile modemden SNR ayarıyla sabitlemek arasında pratikte gerçekten bir fark var mı?
Şöyle bir durum yaşıyorum: Normalde altyapım 77 mbps destekliyor. Keenetic modemimden SNR değerini 0 yapınca bu hızı alıyorum. CRC hataları çok artıyor ama hat kopmuyor.
Bu şekilde oynarken oyunda hiç rubberband (ileri geri atma) yaşamıyorum.
Fakat hızı ISS üzerinden 50 mbps'ye sabitlemelerini istediğimde durum değişiyor. Hat kopmuyor ama bu sefer maçta en az 5-6 kez rubberband yaşıyor, ışınlanıyorum.
Hata dolu 0 db hattın rubberband yapmayıp, ISS tarafından 50'ye sabitlenmiş hattın rubberband yapmasının teknik bir açıklaması var mı? DSLAM kısıtlaması paket akışını farklı mı etkiliyor? Farkı veya negatif bir yanı yoksa modemden sabitleme yapacağım.
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Mesaj Sayısı: 1
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: TurkNet






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0 




