İyi günler herkese internette bir süredir Laptop bakıyorum Üniversiteye gideceğim çocukluk hayalimdi kaliteli bir bilgisayar sahibi olmak bu yüzden benim için çok önemli kullandığım her eşyayı 5 6 yıl kullanan biriyim en azından telefonum falan için durum öyle oldu o yüzden uzun ömürlü bir şey almak istiyorum.
Ancak internette nereyi araştırsam hep sıkıntısı var hep problemi var vb durumlarla karşılaşıyorum artık dayanamadım başlık açmaya karar verdim şuana kadar en önde gelen ve en güvenilir bulduğunuz satıcılar kendi cihazınızı nereden aldığınız hangi markalara güvenebilirim vb gibi hususlarda bilgi almaya muhtacım
Şuana kadar cimri vb siteler üzerinden uygun fiyatlı ne var ne yok diye baktım en çok gözüme çarpanlarda Gamegaraj Hepsiburada adreslerinde gördüğüm laptoplardı öte yandan neyi araştırsam hep hakkında şikayet var
an itibariyle aklımda Gamegaraj'ın Slayer 5070 li modeli bir de Asus Tuf serisinden bilgisayarlar var ne alacağımda şuanlık önceliğim değil ama
Nereden alırsam derdimin olmayacağı hususuyla ilgileniyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
bütçemin ve beklentilerim hususunda kıyas olsun diyede baktığım bilgisayarları ekleyeyim dedim şimdiden çok sağ olun
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

Yanıt Yok