Benim Prim İadeli Hayat Sigortası son zamanlarda dikkatimi çeken ve gerçekten mantıklı bulduğum ürünlerden biri oldu. Çünkü sadece bir hayat sigortası gibi düşünmüyorsunuz. Aynı zamanda geleceğe yönelik birikim yapma imkanı da sunuyor. Özellikle dövize endeksli olması bence en önemli avantajlarından biri. Günümüzde birikimin değerini koruması herkes için önemli hale geldiği için bu detay bana oldukça güven verdi. Ürünün güzel taraflarından biri de hem yaşam teminatı hem de vefat teminatı sunması. Yani sadece olası risklere karşı güvence sağlamıyor, aynı zamanda uzun vadeli bir plan oluşturmanıza da yardımcı oluyor. Sigorta süresi sonunda ödenen primlerin dövize endeksli şekilde geri alınabilmesi de ürünü daha cazip hale getiriyor. İnsan böyle olunca ödediği parayı sadece gider gibi görmüyor, geleceğe yapılan bir yatırım gibi düşünüyor. Bende bir süre araştırdıktan sonra Türkiye Hayat Emeklilik'ten bu ürünü inceledim. Uzun vadeli düşünen biri olduğum için sistem bana mantıklı geldi. Ödeme seçeneklerinin esnek olması da ayrıca avantaj sağlıyor. Aylık ya da farklı dönemlerde ödeme yapılabiliyor olması bütçeyi zorlamadan ilerlemeyi kolaylaştırıyor. Bence artık insanlar sadece bugününü değil, geleceğini de güvence altına almak istiyor. Hayatın ne getireceği belli olmuyor. Bu yüzden hem kendini hem aileni koruyacak bir güvenceye sahip olmak önemli. Dövize endeksli olması ve sunduğu teminatlarla birlikte değerlendirince, uzun vadede mantıklı tercih edilebilecek ürünlerden biri olduğunu düşünüyorum.
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Yönetim

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0