Bildirim
G
@Gölgemir7247
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Gölgemir7247 (Musabemir Kölge) · Klavye, Fare, Joystick, Gamepad altına konu açtı.
22 sa.
Bu Mouse Pad Alınırmı
Bu mouse pad i rengi ve özellikle büyüklüğü açısında beğendim sizce alınır mı bütçem 350 tl şimdiden teşekkürler
Sarftech White Contour Speed Hızlı Yüzey Kaymaz Taban Gaming Oyuncu Mouse Pad Oyuncu Gaming Mousepad - Fiyatı, Yorumları
https://www.trendyol.com/sarftech/white-contour-speed-hizli-yuzey-kaymaz-taban-gaming-oyuncu-mouse-pad-oyuncu-gaming-mousepad-p-1090871362?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Gölgemir7247 (Musabemir Kölge) · Diğer harici bileşenler altına konu açtı.
24 sa.
Mouse pad Önerisi
350 tl bütçem var büyük (en az 70x40) ve beyaz-mavi renklere sahip olmasını isterdim ama galiba beyaz-mavi renklere sahip bu bütçede mouse pad yok varsa lütfen alta yazın. Bu yüzden beyaz-siyah renklere sahip alacağım galiba bunu almayı düşünüyorum
Sarftech White Contour Speed Hızlı Yüzey Kaymaz Taban Gaming Oyuncu Mouse Pad Oyuncu Gaming Mousepad - Fiyatı, Yorumları
https://www.trendyol.com/sarftech/white-contour-speed-hizli-yuzey-kaymaz-taban-gaming-oyuncu-mouse-pad-oyuncu-gaming-mousepad-p-1090871362sizce alınır mı ve sizin önerileriniz neler boyutların 80x40 ve ya 70x40 olmasını isterim ve dediğim gibi beyaz-mavi mouse pad varsa lütfen link bırakın şimdiden teşekkürler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 22 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Harici Bileşenler
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 22 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Harici Bileşenler
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok