Yurtdışı Iphone
merhaba herkese öncelikle yurtdışı telefon alacaktım instagramda cebimdetaksit sitesinden kıbrısta bulunan bir mağaza elden taksitle sattığını öğrendim. örnek olarak kapalı kutu 14 pro cihazın 24.500 olduğu söyledi. buraya kadar okeyim ama böyle bir mesaj gönderdi bende bilmediğim için size soruyorum.
Satışını gerçekleştirdiğimiz tüm telefonlar kalıcı ve ömürlük IMEI kaydı yapılmış şekilde tarafınıza gönderilmektedir. IMEI kayıtları TC'niz üzerine işlenmekte olup, kayıt işlemi resmi olarak e-Devlet sistemi üzerinden tamamlanmaktadır ve cihaz fiyatına dahildir. Ekstra ücret ödemezsiniz.IMEI kaydı ömür boyu geçerlidir ve herhangi bir süre kısıtlaması yoktur. Cihazlar için kapanma, hat kısıtlaması, kullanım dışı kalma gibi durumlar kesinlikle söz konusu değildir. IMEI kaydı sistemlere kalıcı olarak işlendiği için, telefonlar tüm operatörlerde sorunsuz ve ömürlük şekilde kullanılabilir.Kısacası, tarafımızdan satın aldığınız cihazlar resmi, güvenli ve kalıcı IMEI kayıtlıdır; ilerleyen dönemlerde herhangi bir iptal, silinme ya da kullanım engeli yaşanmaz. Güvenle ve ömürlük kullanabilirsiniz.
sizce böyle birşey mümkünmü nasıl oluyor ?
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 18 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: iPhone

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok