Doç.Dr.Sibel Özafşarlıoğlu
Ben ahmet kaya, Uşak Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisiyim. 5 yıldır eğitimime devam etmekte olup yalnızca 3 dersim kalmış durumdadır.
Doç. Dr. Sibel Özafşarlıoğlu'nun derslerinde, bölümümüzdeki 20 öğrenci sistematik biçimde başarısız gösterilmektedir. Sınav kağıtlarımızın incelenmesi için defalarca talepte bulunduk; ancak hiçbir somut geri dönüş almadık. Rektörlüğe ilettiğimiz şikayetler de sonuçsuz kalmıştır.
Değerlendirme kriterleri hiçbir zaman açık ve şeffaf biçimde belirlenmemiş, öğrencilere eşit ve adil muamele yapılmamıştır. Bu durum, 5 yıllık emeklerimizi ve akademik geleceğimizi doğrudan tehdit etmektedir.
Yetkili mercilerin bu konuyu ivedilikle incelemesini ve gerekli adımların atılmasını talep ediyoruz.
Saygılarımla,
Mehmet Yılmaz
Uşak Üniversitesi – Sağlık Bilimleri Fakültesi
Uşak Üniversitesi için yazdığınız bu metni Şikayetvar’a uyarlayalım; sesiniz net ve kararlı ama saygılı, ben de o tona sadık kalacağım. Önce netleştirmem gereken tek bir nokta var, sonra doğrudan şikayet metnini hazırlayacağım:
Bu şikayeti Şikayetvar’da “Uşak Üniversitesi” adına mı paylaşmak istiyorsunuz?
Evet
Olayın zamanını netleştirelim; bu sistematik başarısız gösterilme durumu hangi dönemden beri devam ediyor (örneğin “2022 güz döneminden beri” gibi)?
2021
Aşağıdaki şikayeti sizin için hazırladım;
Ben Uşak Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Mehmet Yılmaz’ım. Yaklaşık 5 yıldır fakültemde eğitimime devam ediyorum ve mezuniyet için yalnızca 3 dersim kalmış durumdayken, 2021 yılından bu yana özellikle Doç. Dr. Sibel Özafşarlıoğlu’nun verdiği derslerde ciddi bir mağduriyet yaşamaktayız.
Bölümümüzdeki yaklaşık 20 öğrenci, aynı hocanın derslerinde sistematik biçimde başarısız gösterilmekte, notlarımızda anlam veremediğimiz şekilde kalmalar bulunmakta ve bu durum eğitim sürecimizi tıkamaktadır. Sınav kâğıtlarımızın incelenmesi için defalarca talepte bulunmamıza rağmen, bugüne kadar hiçbir somut geri dönüş alamadık. Rektörlüğe ilettiğimiz şikayetler de sonuçsuz kalmış, bize yalnızca genel ve geçiştiren yanıtlar verilmiştir.
Dersin değerlendirme kriterleri hiçbir zaman açık ve şeffaf biçimde duyurulmamış, notlandırmanın hangi ölçütlere göre yapıldığı net bir şekilde belirtilmemiştir. Bu süreçte öğrencilere eşit ve adil davranılmadığını düşünüyoruz. Beş yıllık emeğimizin, mezuniyetimizin ve akademik geleceğimizin bu şekilde belirsiz ve subjektif uygulamalara kurban edilmesi bizi hem psikolojik hem de akademik olarak çok yıpratmaktadır.
Bu nedenle, yetkili tüm mercilerin bu durumu ivedilikle ve tarafsız şekilde incelemesini, sınav kâğıtlarımızın detaylı olarak tekrar değerlendirilmesini, notlandırma sürecinin şeffaflaştırılmasını ve varsa sorumlu kişiler hakkında gerekli adımların atılmasını talep ediyorum. Öğrencilerin yıllarca verdiği emeğin adil ve hakkaniyetli bir biçimde karşılık bulmasını istiyoruz.
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: X

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0