Selamlar , siber güvenlik ve hacking eğitimleri almaya başladım . bir süre sonra iş fırsatı sunan ve bootcamp eğitimi veren siteler keşfettim ama hepsinin illa bir sorunu var . baktığım şirketlerin çoğu bu sektörde zaten bilinen şirketler ama hepsininde tam her şey yolunda diyorum bir eksiklik çıkıyor . sans , offsec , isaca falan en büyük köklü şirketlere de baktım , tam her şey tamam diyorum eğitim 8500 dolar diyor , diğer şirkette her şey uygun diyorum eğitim müfredatı tee dinozor zamanından kalma . bütün şirketlere baktım en son karşıma ncsi diye bir şirket çıktı , amerikadan çıkma , microsoft ve çoğu büyük şirketten onaylı , 2026 müfredatı var , eğitim süresi 6 ay , 1000 dolar , full bootcamp ve diğer bütün kriterlerde rakiplerini ezici bir farkla yerlebir etmiş ama şirket kurulalı 2 sene olmuş . birkaç tane yabancı forumda denk geldim , insanların bahsettiği tek kötü şey benim gibi arama sürecindeyken ilk başta şirkete güvenememişler ama eğitimi aldıktan sonra pentester ve data analyzer olarak şirketlerde iş bulmuşlar . sizlerin bilgisi nedir yardıma ihtiyacım var . konuyu bilenler benim için araştırabilir mi?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Temalar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0