Herkese selamlar,
İkinci el telefon piyasasında fiyatların aşırı oynak olması ve her ilanda 'acaba dolandırıcı mı?' şüphesi yaşamaktan sıkıldığım için boş vakitlerimde bir proje geliştirdim. Sitenin adı Piyasa.ai.
Kısaca neler yapabildiğinden bahsedeyim:
- Yapay Zeka ile İlan Analizi: Bir ilan gördünüz ama fiyatı çok mu uygun geldi? Ekran görüntüsünü siteye yüklüyorsunuz, sistem (Gemini AI) ilanı tarayıp oltalama riskini ve nedenlerini raporluyor.
- Akıllı Fiyat Hesaplama: Kendi cihazınızı satmak istiyorsunuz ama piyasasını bilmiyorsunuz. Modelini, pilini ve durumunu seçince size hızlı satış ve tok satıcı fiyatlarını çıkarıyor.
- Fiyat Alarmları: Aradığınız bir model varsa alarm kuruyorsunuz, hedef fiyatın altına düştüğünde haber veriyor.
Henüz 18 yaşındayım, bu projeyi tamamen kendi başıma ve ücretsiz bir hizmet olsun diye uğraşarak geliştirdim. Tasarımın özellikle mobil tarayıcılarda gerçek bir uygulama gibi hissettirmesi için çok uğraştım, mobilden de denemenizi tavsiye ederim.
Amacım ticari bir kaygıdan ziyade, insanların kullanırken gerçekten işine yarayacak bir araç oluşturmak. Sizin de görüşleriniz benim için çok kıymetli. Bir girip kurcalarsanız; 'şu eksik kalmış' veya 'şu olmamış' dediğiniz yerleri veya gördüğünüz hataları paylaşırsanız çok sevinirim.
Site adresi: https://piyasa-ai.vercel.app
Vakit ayırıp inceleyen herkese şimdiden teşekkürler. Eksikleri veya hataları yazarsanız hemen düzeltmeye çalışırım, yorumlarda görüşürüz.

Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
2