Merhabalar değerli forum üyeleri,
Ben Boyacı Fatih Usta. İstanbul genelinde yaklaşık 15 yıldır boya, badana, alçı sıva ve anahtar teslim tadilat işleri yapıyorum. Forumda hem yaptığım işleri paylaşmak hem de boya badana yaptırmayı düşünen arkadaşların sorularını yanıtlamak için bu konuyu açtım.
Neler Yapıyoruz?
- Daire boyama (1+1, 2+1, 3+1 paket seçenekleri)
- Alçı, sıva ve duvar onarımı
- Duvar kağıdı uygulamaları
- Dış cephe mantolama
Çalışma Prensibimiz: Bizim için temiz işçilik her şeyden önce gelir. Eşyalarınızı titizlikle korur, iş sonunda evinizi tertemiz teslim ederiz. 2026 yılı güncel fiyatlarımızı öğrenmek veya ücretsiz keşif randevusu almak için bana ulaşabilirsiniz.
İletişim Bilgilerim: 📞 Telefon: 0534 512 25 95 🌐 Web Sitem: www.boyacifatihusta.com (Sitemizden örnek işlerimizi ve güncel kampanyalarımızı inceleyebilirsiniz.)
İstanbul’un hangi ilçesinde olursanız olun (Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü ve diğerleri), bir telefon kadar uzağınızdayım. Sormak istediğiniz her şeyi bu konu altından sorabilirsiniz, seve seve yanıtlarım.
Herkese hayırlı günler dilerim.

| Boyacı Fatih Usta | İstanbul Profesyonel Boya Badana Hizmetleri | 0534 512 25 95 |www.boyacifatihusta.com |
| İstanbul Profesyonel Boya Badana Hizmetleri | 0534 512 25 95 |www.boyacifatihusta.com |
| 2010'dan beri İstanbul genelinde kaliteli işçilikle boya, badana ve tadilat işleri yapıyorum |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 119)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hobi Forumları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0