Bildirim
E
@enfalbsrn
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Neden Kullanmalısınız? (Öne Çıkan Özellikler):
- 🎮 Oyunlaştırma & Rütbe: Çözdüğünüz her soru, bitirdiğiniz her ders size XP kazandırıyor. "Çaylak Memur" olarak başlayıp "Daire Başkanı" rütbesine kadar yükselebiliyorsunuz. Liderlik tablosu sayesinde rekabet her an canlı.
- 🔒 Kilitli Disiplin Sistemi: Burası çok kritik. Bir önceki günün derslerini bitirip işaretlemeden sonraki güne geçemiyorsunuz. "Yarın hallederim" olayını sistemin kendisi engelliyor.
- 💊 Hap Bilgiler (Flashcards): Otobüste, yolda giderken bakabileceğiniz, "kartı çevir cevabı gör" mantığında çalışan ezber kartları ekledim. Karıştırarak çalışma modu da var.
- 🍅 Odaklanma Modu (Pomodoro): Sadece bir sayaç değil; arka planda yağmur/kafe sesleri ve nefes egzersizleriyle tam bir odaklanma istasyonu.
- 📈 Zinciri Kırma & Analiz: Günlük hedeflerinizi ve istikrarınızı grafiklerle takip edebiliyorsunuz.
Geliştirici Notu:
Proje şu an Beta aşamasında. DH kitlesinin ne kadar detaycı ve yapıcı eleştiri yaptığını biliyorum. Siteyi kurcalayıp "Şu özellik olsa uçar", "Burada bir bug buldum" veya "Arayüzde şurası patlamış" derseniz hepsini not alıp hızlıca güncelleyeceğim.
Sitemiz: https://www.sinavpartnerim.com/
İnstagram Adresimiz: https://www.instagram.com/sinavpartnerim
Not: Site tamamen ücretsizdir, herhangi bir reklam vs. içermez. Amacım sınav sürecindeki arkadaşlara gerçek bir fayda sağlamak.
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet
Mesajları

İkinci El Referansları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

6 Görseli Galeride Aç
Yanıt Yok
0