Merhaba,
Android tarafında geliştirdiğim ilk uygulamam NoSpamPro'yu sizlerle paylaşmak istedim.
Amacım, son zamanlarda ciddi şekilde artan spam SMS ve dolandırıcılık aramalarını kullanıcı tarafında, cihaz içinde filtrelemek.
Öne çıkan özellikler:
- Yerel (cihaz içi) spam filtreleme sistemi
- AI destekli mesaj ve arama analiz motoru
- Sürekli güncellenen veritabanı
- Gizlilik odaklı mimari
- Düşük kaynak tüketimi ve hızlı çalışma
Geri bildirim, öneri ve eleştirilerinizi almak isterim. Özellikle filtreleme mantığı ve kullanıcı deneyimi (UX) konusunda yorumlarınız benim için değerli.
Soru – Cevap
Koruma ücretli mi?
Hayır. Başından beri ücretli abonelik düşünmedim ve düşünmüyorum.
Reklam var mı?
Evet, şu an uygulamada %20 sınırlı düzeyde reklam bulunuyor. Kullanıcıyı asla rahatsız etmeyecek şekilde ayarlandı ve ilerleyen süreçte tamamen kaldırmayı planlıyorum.
Nasıl çalışıyor?
Uygulama %98 oranında internetsiz çalışır. İnternet sadece AI analiz ve veritabanı güncellemeleri için kullanılır.
AI analiz sırasında mesajlar size mi gidiyor? Okuyabiliyor musunuz?
Mesaj yerel olarak filtrelenir. Sadece çok şüpheli durumlarda AI'a "spam mi değil mi" şeklinde anonim analiz yapılır ve mesaj anında silinir.
Hiçbir mesaj toplanmaz, saklanmaz, yedeklenmez veya satılmaz. Projenin temel amacı güvenlik, gizlilik ve hız.
Kaç dil destekleniyor?
Şu anda 19 dil destekleniyor, yakın zamanda 3 dil daha eklenecek.
Kazancınız yok mu?
Evet, şu an doğrudan bir kazanç yok ve öncelik de değil. Amacım kullanıcı verisi toplamadan çalışan, gizliliğe saygılı bir alternatif sunmak.
Neden açık kaynak değil?
Açık kaynak yapmayı ciddi şekilde düşünüyorum. En azından bazı modülleri GitHub üzerinden paylaşarak şeffaflığı artırmayı planlıyorum.
iOS sürümü gelecek mi?
Evet iOS sürümü gelecek, 3-4 ay içersinde çıkarmayı hedefliyoruz.
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Uygulamalar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
1