Cs 2 oynadım ve uyumak için oyundan çıkış yaptım . Biraz bilgisayarda vakit geçirdikten sonra bilgisayarı sağlıklı bir şekilde kapattım. Yatağa geçtim ve uyudum . Gece 4 de bilgisayara bağlı hopörlerimden Cs maçı sesleri duymaya başladım Rus oyuncuların seslerini flash,sis , Ak47 sesi , el bombası ve insan sohbetleri . O zaman uykumdan uyandığım için ani bir panikle kalktım hemen hopörler kablosunu söktüm , anlık bir hatadır diyip uyudum fakat bugün gece 00:30 -01:00 arası tekrardan bu sesler gelmeye başladı bu sefer Cs lobide sohbet eden Türk oyuncuların seslerini duydum ve hemen kayıda aldım . Bunun sebebi nedir bilmem fakat başka bir canlı ve anlık oynanan maçın veya bir sohbet odasın daki olayları bir eylem gösstermeden duyabilmem ve bunu bilgisayarım kapalı iken şahit olmam şaşırttı büyük bir açık var gibi gözüküyor. Videoyunun url si
bluetooth bağlantısı var hopörlerde fakat şifreli ve bağlantı sağlansa bağlantı sağladı diye bir sesli komut geliyor . Fakat bu olayda bir BT bağlantısı yok çünkü sesli komut vermeden direk hopörlere güç geliyor ve sesler geliyor.
"I am reporting a potentially serious bug or security vulnerability regarding CS2.
The Incident:A few nights ago, after playing CS2, I closed the game and performed a standard Windows shutdown. At around 4:00 AM, I was woken up by game sounds coming from my speakers. I could clearly hear a live match: Russian players talking, AK-47 shots, flashbangs, and grenades. In a state of panic, I unplugged the speaker cables and went back to sleep.
The Second Occurrence:Tonight, between 00:30 and 01:00, the same thing happened again. This time, I heard Turkish players chatting in a CS2 lobby. My computer was completely powered off during both incidents. I managed to record a video of the audio coming from the speakers while the PC was off.
My Concern:It is extremely disturbing to be able to hear live, real-time matches or private lobby chats without any action on my part, especially when my system is shut down. This suggests a major exploit or a massive bug in how the game/Steam handles voice data or background processes.
I have attached the video evidence below for your investigation. Please look into this as it raises significant privacy and security concerns."
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Pc Oyunları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt