Merhaba R10 Ailesi ve Değerli Metin2 Severler,
Metin2 dünyasında oyuncuların ve server sahiplerinin ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplamak vizyonuyla hayata geçirdiğimiz Metin2pvp.co yayın hayatına başladı!
Sitemizi ziyaret eden oyuncular, aradıkları serverı bulmanın yanı sıra, oyun performanslarını artıracak özel geliştirilmiş araçlarımızdan tamamen ÜCRETSİZ faydalanabilirler.
Metin2 Okey Kart Oyunu Yardımcısı Okey etkinliğinde kartları en doğru şekilde kombine etmek artık şansa kalmadı. Algoritmamız sayesinde elinizdeki kartlar için en yüksek puanı getirecek hamleleri saniyeler içinde görün.
Kralı Yakala Oyunu Yardımcısı Kralı yakalamak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Hamlelerinizi analiz eden yardımcımız ile skorunuzu zirveye taşıyın ve ödülleri toplayın.
b Biyolog ve Boss Süre Sayacı Biyolog görevlerinizin veya kestiğiniz bossların respawn sürelerini kaçırmayın. Sizin yerinize süreyi tutan özel sayacımızla zaman yönetimini profesyonelleştirin.
İster oyuncu olun, ister server sahibi; Metin2Pvp.co ekosistemi herkese kazandırmak için tasarlandı. Modern arayüzümüz, mobil uyumlu tasarımımız ve oyuncu dostu araçlarımızla sektörde yeni bir standart belirliyoruz.
Siz de serverınızı Metin2Pvp.co ailesine ekleyerek açılış ivmemizden faydalanın. Serverını ilk ekleyenler arasında yerinizi alın, vitrin fırsatlarını kaçırmayın.
Hemen Server Ekle:
Anasayfa:www.metin2pvp.co
Metin2 sektörüne yeni bir soluk, server sahiplerine ve oyunculara profesyonel bir çözüm ortağı olmak için buradayız.
Hepimiz yıllardır Metin2 PVP server piyasasının içindeyiz. Bir hevesle başladığımız, emek verdiğimiz serverların bir hafta sonra kapandığını görmek veya "editsiz" denilen oyunlarda el altından item dağıtıldığını fark etmek maalesef bu camianın en büyük sorunlarından biri haline geldi.
Sürekli yeni server aramak, hangisinin uzun ömürlü, hangisinin kalabalık veya hangisinin gerçekten "adaletli" olduğunu anlamak zor olabiliyor. Genellikle tanıtım konularındaki süslü görsellere aldanıp oyuna başlıyoruz ancak sonuç hüsran olabiliyor.
İşte tam bu noktada, oyuncuların sesini duyurabileceği ve şeffaf bir inceleme platformu olma hedefiyle PVPYorum.com projesini hayata geçirdik.
PVPYorum.com Nedir ve Size Ne Sağlar?
Amacımız; oyuncuların server sahipleri tarafından değil, bizzat diğer oyuncular tarafından yönlendirilmesini sağlamaktır. Sitemiz üzerinden:
Detaylı Server İncelemeleri: Oynamayı düşündüğünüz Metin2 PVP serverler hakkında daha önce oynamış kullanıcıların gerçek yorumlarını okuyabilirsiniz.
Puanlama Sistemi: Serverların sadece tanıtımlarına değil; "Lag Durumu", "Yönetim İlgisi", "Oyun Yapısı" gibi kriterlere göre verilmiş puanlarına bakarak karar verebilirsiniz.
Güvenilir PVP Serverlar Listesi: Hangi serverın gerçekten oyuncusuna değer verdiğini, hangisinin sadece "vur-kaç" amaçlı açıldığını şikayet ve memnuniyet yorumları sayesinde ayırt edebilirsiniz.
Kendi Deneyimini Paylaş: Oynadığın server hakkında iyi veya kötü tecrübeni paylaşarak diğer oyunculara rehberlik edebilirsin.
Neden PVPYorum?
Piyasada yüzlerce tanıtım sitesi var ancak çoğu sadece "kim daha çok para verirse onu öne çıkaran" bir yapıya sahip. PVPYorum.com ise odak noktasına oyuncu deneyimini alır. Bir serverın reklam bütçesi ne kadar büyük olursa olsun, oyuncu yorumları kötüyse bu gerçekler sitemizde şeffaf bir şekilde görünür.
Eğer siz de emek server, wslik server veya farm server ararken hata yapmaktan sıkıldıysanız, maceraya başlamadan önce mutlaka bir göz atın.
Web Sitemiz: www.pvpyorum.com
Temiz bir Metin2 camiası ve keyifli oyunlar dileriz!
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 21)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Metin 2 PvP Tanıtımları

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0