Merhabalar, arkadaşlar elimde birden fazla haber siteleri var uzun yıllardır haber siteleri ile ilglleniyorum. Ayrıca haber yazılımları ve haber siteleri üzerinde oldukça projelerim ve çalışmalarım sürüyor. Habercilik de oldukça başarılarım ve uzun zaman üzerinde uğraştığım haber siteleri konusunda kendimi zirveye taşıdım. Şimdi bunları neden anlatıyorsun diyeceksiniz, işte can alıcı noktası burası olacak; benim satmış olduğum haber siteleri snippetli ve newsli'dir. Google haberler de news bölümüne kayıtlı siteleri satıyorum. Googleden ceza alan sayfaları satmıyorum ve onun üzerinede yapmış olduğum projelerim ve çalışmalarım mevcuttur. Google cezalar üzerinede haber siteleri için projeler alıyorum ve elimden geldiğince bu haber sitelerini google cezalarından çıkartıyorum. Bu da kullağınıza küpe olsun canlar.
Son olarak, çok sayıda haber siteleri elimde mevcut bu haber siteleri snippetli ve newslidir. Bu haber domianleri oldukça jenerik isimlere sahip ve geçmişi olan eski sayfalardır.
Whatsapp iletişim: 5418809598 / Emrah Aladağ
Lütfen gerçekten haber sitesine sahip olmak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz. (Ciddi alacaklar yazarsa, ararsa sevinirim.)
Daha fazla haber siteleri mevcut şimdilik bu domainleri paylaşıyorum ilerleyen zamanlarda diğer haber sitelerinide paylaşacağım lütfen beni takip ediniz. Çok harika domainler var buna şaşıracaksınız...
İşte, haber sitelerimden bir kaçı şu şekilde;
www.urfaflash.comSon Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 89)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 

Yanıt Yok
0