Selamlar 2006 model 4.2 litre motorlu süper sarj RR kullanıyorum yurtdışı son 2 3 gündür suspensıon fault stop safely stop engine yazısı ve kırmızı air işareti çıkıyor normal sürüş modunda kullanıyorum hep kontrol ünitesindede aracın dengede oldugu görünüyor sabahları baktıgımfa araç dengede aynı yükseklikte düşme yok yani sürüş vs synı çukur geçişlerindeki konfor aynı sadece bu yazı ve işsret geliyor nedenini bilen varmıdır ilk defa oldu böyle birşey bu sorun teşkil edermi başına gelen varmı araçta bi dengrsizlk yok arada komprosör sesinide duyuyorum dolum yapiyor başına gelenlerden yorum lütfen chelse den selamlar..KM:189 bin km orjinal
Selamlar 2006 model 4.2 litre motorlu süper sarj RR kullanıyorum yurtdışı son 2 3 gündür suspensıon fault stop safely stop engine yazısı ve kırmızı air işareti çıkıyor normal sürüş modunda kullanıyorum hep kontrol ünitesindede aracın dengede oldugu görünüyor sabahları baktıgımfa araç dengede aynı yükseklikte düşme yok yani sürüş vs synı çukur geçişlerindeki konfor aynı sadece bu yazı ve işsret geliyor nedenini bilen varmıdır ilk defa oldu böyle birşey bu sorun teşkil edermi başına gelen varmı araçta bi dengrsizlk yok arada komprosör sesinide duyuyorum dolum yapiyor başına gelenlerden yorum lütfen chelse den selamlar..KM:189 bin km orjinal
RANGE ROVER SPORT 4.2 SUPERCHARGED AİR SORUNU
Selamlar 2006 model 4.2 litre motorlu süper sarj RR kullanıyorum yurtdışı son 2 3 gündür suspensıon fault stop safely stop engine yazısı ve kırmızı air işareti çıkıyor normal sürüş modunda kullanıyorum hep kontrol ünitesindede aracın dengede oldugu görünüyor sabahları baktıgımfa araç dengede aynı yükseklikte düşme yok yani sürüş vs synı çukur geçişlerindeki konfor aynı sadece bu yazı ve işsret geliyor nedenini bilen varmıdır ilk defa oldu böyle birşey bu sorun teşkil edermi başına gelen varmı araçta bi dengrsizlk yok arada komprosör sesinide duyuyorum dolum yapiyor başına gelenlerden yorum lütfen chelse den selamlar
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 258)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0