Selamlar DH Ahalisi,
Forumu yıllardır dışarıdan "misafir" olarak takip ederdim, konu açmak bugüne nasipmiş.
Kısaca kendimi ifşa edeyim: Ben aslında Mimarım, çizim masasında binalar tasarlamak yerine, geceleri PC başında Unity ile cebelleşip oyun tasarlayan biriyim. "Millet Mars'a gidiyor, sen döner mi kesiyorsun?" demeyin, bu bir tutku meselesi :)
Piyasada binlerce "Hypercasual" denen çöp oyun varken, oturdum tek başıma, yemesi sevap, yapması dert olan milli yiyeceğimiz Döner üzerine bir simülasyon oyunu geliştirdim: My Doner Shop.
Olayımız Nedir? Bildiğiniz dönerci işletiyoruz. Eti takıyoruz, pişiriyoruz, paket servis bölümümüz var, aile salonu yakında
dükkanı büyütmeye çalışıyoruz.
Neden Konu Açtım? Arkadaşlar, oyun Google Play'de 7 bin indirmeye ulaştı ama reklam bütçem (öğrenci bütçesi = 0 TL) olmadığı için tıkandım kaldım. Yabancıların yaptığı saçma sapan oyunlar milyonlar indirilirken, bizim el emeği işin arada kaynamasına gönlüm razı olmadı.
Sizden ricam; oyunu bir indirip, DH'nin o meşhur acımasız ama adil eleştiri süzgecinden geçirmeniz.
- "Hocam bu dönerin kaplaması (texture) olmamış" deyin.
- "Yapay zeka çok mal, müşteri duvara yürüyor" deyin.
- Her türlü eleştiriye, gömmeye açığım. Yeter ki bir Türk geliştirici olarak şu kardeşinize yol gösterin.
Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cobs.MyDonerShop&hl=tr
DH'ye Özel Güzellik: İndirip yorum atan ve bana bu konu altından nickini yazan ilk 50 kişiye, oyun içinde kullanabileceği özel bir kod veya kıyak yapmayı düşünüyorum (Özelden ulaşacağım).
Şimdiden klavyenize sağlık, hayırlı forumlar dilerim.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyunlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0