yav arkadaş memlekette işini düzgün yapan adam kalmamış pc toplatayım dedim eleman arctic aio görünce uzaylı görmüş masum köylüye döndü üçlü kablo, tekli kablo olayını bilmiyor, kabloyu nereye sokacağını bilmiyor mx6 verdim x şeklinde sür diyorum adam bildiğin tostçu gibi spatulayla yayıyor macunu sinirlendim kasayı kaçırdım elinden kendim topladım ama lancool 3 ün arkası teksas gibi oldu kablo karmaşasından sıcaklıklar boşta 55 derece yanıyor resmen bana şöyle zamanında lancool 3 ve arctic aio ile güreşmiş bunların ciğerini bilen mekaniği tekniği zehir gibi bir babayiğit lazım kablolamayı jilet gibi yapacak adama helalinden 2k çalışır yeter ki kasaya bakınca gözüm gönlüm açılsın şu işi sanat eseri gibi yapacak varsa ulaşsın
Mükemmelliyetçilik takıntım olduğundan bir türlü sistemi toplamama rağmen içim rahat etmedi çünkü büyük ihtimal aioyu cpu'ya yanlış montajladım ve kablolama çok kötü oldu. Sistem boşta 50 dereceleri görüyor. Ücreti mukabilinde spesifik olarak bu kasa ve aioyu geçmişte monte etmiş fan kablo uçları ve pwm headerlari hakkında bilgili birisine ihtiyacım var. Kablolama konusunda işininin ehli ve bu kasa ve aioyu zamanında montajlamış bir kişi yardımcı olabilirmi? Sistem tekrardan monte edilecek.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 24)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0