Antalyada sıkıntı yaşadığım Aral servis (Service Aral) isimli dükkana 1 yıldız verip olumsuz yorum yapmıştım birkaç gün sonra silindi. Sonrasında Online Garaj isimli işletmeye kötü yorum yaptım o da yayından kaldırılmış gözüküyor. Yorumlarımda hiçbir kötü kelime veya argo da kullanmadım buna rağmen yorumlarım neden silindi anlamadım. Bu işletmelere baktığımda 5 yıldızlı birçok yorum var ama onlar duruyor sadece, bazıları da zaten 2-3 yorumlu fake hesaplar olduğu belli. Bu tarz olay yaşayan var mı? Google yorumlarımız kaldırılınca bu iş sadece dolandırıcılık sistemine dönüyor millet yorumlar iyi diye işletmeleri iyi zannediyor
Akdeniz Sanayi Online Garaj rezillik diz boyu (ANTALYA)
Bir tavsiye üzerine Antalya Akdeniz Sanayide Online Garaj isimli firmaya gittim gitmez olaydım. Tam bir rezalet yaşadım. Araçtaki sorunu çözemedikleri gibi boşuna masraf yaptırdılar bana. İşin garip yanı bana öneren kişide bıraktı orayı benzer olaylar yaşamış. Aklımın almadığı asıl olay bu adamlar nasıl oluyorda binek aracın sorunlarını çözemezken dükkanlarına Mercedes, BMW, Brabus, Porsche , Corvette, Camaro, Nissan GTR, Ferrari gibi arabalar giriyor ve çoğununda komple motorları indirmişler bir de üstüne resim çekip Instagrama koymuş adamlar. Şaka gibi bilgisiz tecrübesiz bu adamlar bu müşteriyi nereden buluyorlar anlam veremedim. Bu kadar aracında sorununu çözemeden para alıyorlarsa vay vay vay . Ülkemizde denetim yok mu anlam veremedim bu servis olayları rezalet...
Akdeniz Sanayi Online Garaj rezillik (ANTALYA)
Bir tavsiye üzerine Antalya Akdeniz Sanayide Online Garaj isimli firmaya gittim gitmez olaydım. Tam bir rezalet yaşadım. Araçtaki sorunu çözemedikleri gibi boşuna masraf yaptırdılar bana. İşin garip yanı bana öneren kişide bıraktı orayı benzer olaylar yaşamış. Aklımın almadığı asıl olay bu adamlar nasıl oluyorda binek aracın sorunlarını çözemezken dükkanlarına Mercedes, BMW, Brabus, Porsche , Corvette, Camaro, Nissan GTR, Ferrari gibi arabalar giriyor ve çoğununda komple motorları indirmişler bir de üstüne resim çekip Instagrama koymuş adamlar. Şaka gibi bilgisiz tecrübesiz bu adamlar bu müşteriyi nereden buluyorlar anlam veremedim. Bu kadar aracında sorununu çözemeden para alıyorlarsa vay vay vay . Ülkemizde denetim yok mu anlam veremedim bu servis olayları rezalet
Akdeniz Sanayi Online Garaj rezalet (ANTALYA)
Bir tavsiye üzerine Antalya Akdeniz Sanayide Online Garaj isimli firmaya gittim gitmez olaydım. Tam bir rezalet yaşadım. Araçtaki sorunu çözemedikleri gibi boşuna masraf yaptırdılar bana. İşin garip yanı bana öneren kişide bıraktı orayı benzer olaylar yaşamış. Aklımın almadığı asıl olay bu adamlar nasıl oluyorda binek aracın sorunlarını çözemezken dükkanlarına Mercedes, BMW, Brabus, Porsche , Corvette, Camaro, Nissan GTR, Ferrari gibi arabalar giriyor ve çoğununda komple motorları indirmişler bir de üstüne resim çekip Instagrama koymuş adamlar. Şaka gibi bilgisiz tecrübesiz bu adamlar bu müşteriyi nereden buluyorlar anlam veremedim. Bu kadar aracında sorununu çözemeden para alıyorlarsa vay vay vay . Ülkemizde denetim yok mu anlam veremedim bu servis olayları rezalet
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok