Merhaba, Valorant oynuyorum, problem yaşıyorum; gecikme hissi var gibi, rakiplerimi gördüğüm anda ölüyorum. Prefire atılan yerlerde durmaktan bahsetmiyorum, oyunumda büyük bir gecikme problemi var. 700-800, yer yer 600 FPS alıyorum.
Ekipmanlarım:
540Hz BenQ monitör
Wooting 80HE klavye
Artisan FX Ninja Soft mouse pad
Razer V4 Pro mouse
Logitech G PRO X 2 Lightspeed kulaklık
Bunları kullanıyorum. Default Windows, Custom OS, her şeyi denedim. Monitör ASUS 540Hz vardı, onu değiştim. Birçok mouse, klavye, kulaklık, hatta USB4 kablo aldım dongle için; yine aynı sonuçlar. Monitör kablosu, ekran kartı, RAM, anakart, PSU, işlemci, modem, internet sağlayıcısı; her şeyi değiştim. Bu sorun başka şehirdeyken de vardı, şehir de değiştirmiş bulundum. Birçok BIOS ayarı, her şeyi denedim. Her şeyim güncel; BIOS, Windows, ekipmanların firmware'i, bütün her şey güncel. Akım korumalı priz bile aldım, CAT7 kablo aldım Ethernet için. Değişmediğim tek şey kasa ve sıvı soğutma. Kasanın Power SW ve Reset SW dışında hiçbir soketi bağlı değil. Bütün RGB ışıklarını iptal ettim, egzoz fanını iptal ettim, kasanın fanlarını iptal ettim, sıvı soğutmadan gelen RGB'yi iptal ettim, sıvı soğutmanın fan çoklayıcısını bile iptal ettim. Anakarta tek tek fanları bağladım. RAM 1-1 mod, her şeyi denedim; sorunum çözülmedi. Ne yapmam gerek? Lütfen bilgili birilerini etiketler misiniz? Çok canımı sıkmakta ve psikolojimi bozmaya başladı.
Sistem özelliklerim:
R7 9800X3D
RTX 5070
64 GB CL30 Hynix A-die RAM
850W 80 Plus Gold PSU
ASUS TUF X870E Wi-Fi 7 anakart
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0