Kaçak Akım Sigorta Atıyor
Öncelikle herkese merhaba bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 2 yıllık bir daire de oturuyorum ilk oturan benim sıfırdan taşındım taşındığım zamanlar herhangi bir sıkıntı yoktu sonradan kaçak akım atmaya başladı bazen 1 hafta bazen 2 hafta atmıyor ama bazende yeri geliyor üst üste 2-3 defa atıyor kaçak akımdan kaynaklı olabilir diye onu değiştirdim elektirikci ile konuştuğum zaman kısa bir zamanda arızanın bulunmayacağını belki 1 haftayı geçeceğini söyledi. Bu süreçte hem uzun soluklu olması hemde burada da böyle sorunlar yazıldığını görünce yazmak istedim. Kaçak akım atınca bazen kombinin yanındaki sigorta da atıyor ama her zaman değil bazen oda atıyor sizce bu atma sebebi ne olabilir. Balkonda buzdolabı takılı ama belki ondan kaynaklı olabilir diye birgün onun fişini çektim yine atarmi diye ve yine attı sizce bu neden olabilir şimdiden teşekkürler
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği, İklimlendirme ve Enerji Sistemleri, Akıllı Çözümler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
4 Yanıt
0