ÖNEMLİ NOT — Çalışmanın 2. ve Son Aşaması
Çalışmanın ilk aşamasına katılanlar da bu ankete katılabilir — iki aşama farklı ve birbirinden bağımsızdır.
İlk kez katılanlar da katılabilir.
Katkılarınız için teşekkürler!
-----
Hepinize merhaba, Ben Psikolog Metin Küçük.
Klinik Psikoloji yüksek lisans tezim kapsamında oyunlardaki rastgele ödül sistemlerini (loot box, ganimet kutusu, kasa, paket, sandık, yumurta, çark ve benzeri) bilimsel bir yaklaşımla inceliyorum.
Araştırmam belirli oyunlarla sınırlı değildir. Oyun fark etmeksizin, herhangi bir dijital oyunda (PC, Konsol veya Mobil) rastgele ödüller veren kutu, paket veya sandıkları gerçek para ile satın alıyorsanız katılımınız çalışmamın bilimsel geçerliliği için çok değerlidir.
Bazı ganimet kutusu örnekleri: CS2 (Kasalar), FIFA / FC (Paketler), PUBG Mobile, Clash Royale, Brawl Stars (Sandık ve Kutular), League of Legends (Sandık ve Küreler) veya herhangi bir oyunda bulunan benzeri şans bazlı sistemler.
Katılım tamamen gönüllülük esasına dayanmakta olup, verdiğiniz cevaplar sadece akademik amaçlarla kullanılacaktır.
Anket Linki (2. Aşama): https://forms.gle/BoDN4h3aBiBB2SCp9
Eğer 5 dakikanızı ayırıp bu çalışmayı doldurarak bana destek olursanız çok sevinirim.
Son not: Ganimet kutusu satın alan arkadaşlarınızla paylaşırsanız çok sevinirim! Araştırmanın daha fazla kişiye ulaşması için platform, kanal veya genel olarak aklınıza gelen önerilere de açığım.
Şimdiden çok teşekkürler.
Saygılarımla,
Psikolog Metin Küçük

Hepinize merhaba,
Ben Psikolog Metin Küçük.
Klinik Psikoloji yüksek lisans tezim kapsamında oyunlardaki ganimet kutusu (loot box) sistemlerini bilimsel bir yaklaşımla inceliyorum.
Araştırmam belirli oyunlarla sınırlı değildir. Oyun fark etmeksizin, herhangi bir dijital oyunda (PC, Konsol veya Mobil) rastgele ödüller veren kutu, paket veya sandıkları gerçek para ile satın alıyorsanız katılımınız çalışmamın bilimsel geçerliliği için çok değerlidir.
Özellikle şu sistemlerde deneyimi olanların desteğini bekliyorum:
CS2 (Kasalar),
FIFA / FC (Paketler),
PUBG Mobile, Clash Royale, Brawl Stars (Sandık ve Kutular),
League of Legends (Sandık ve Küreler) veya benzeri tüm şans bazlı sistemler.
Tez çalışmamın güvenilir bir sonuca ulaşabilmesi için sizlerin katkısını bekliyorum.
Katılım tamamen gönüllülük esasına dayanmakta olup, verdiğiniz cevaplar sadece akademik amaçlarla kullanılacaktır.
Çalışma Linki: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfp-f-XZqocSsJYfzYaZ7QD32W788UZdajSyEIrszoC6ifvtg/viewform?usp=send_form
Eğer 5 dakikanızı ayırıp bu çalışmayı doldurarak bana destek olursanız çok sevinirim.
Son not: Araştırmanın ilgili katılımcılara ulaşması için aklınıza gelen fikirler (farklı forumlar, kanallar, yayıncılar vb.) varsa önerilerinize açığım. Şimdiden çok teşekkürler.
Saygılarımla,
Psikolog Metin Küçük

Hepinize merhaba,
Ben Psikolog Metin Küçük.
Klinik Psikoloji yüksek lisans tezim kapsamında FIFA paketleri (ganimet kutusu) üzerine bir araştırma yürütüyorum (Çalışmam yalnızca FIFA paketleri üzerine değil. Eğer başka bir oyunda da kutu / paket satın alıyorsanız çalışmama katılabilirsiniz).
Tez çalışmamın sağlıklı bir sonuca ulaşabilmesi için bu paketleri / kutuları satın alan kişilerin katkısını bekliyorum.
Katılım tamamen gönüllülük esasına dayanıyor, verdiğiniz cevaplar sadece akademik amaçlarla kullanılacaktır.
Eğer 5 dakikanızı ayırıp aşağıdaki çalışmayı doldurarak bana destek olursanız çok sevinirim.
Son not: Araştırmanın ilgili katılımcılara ulaşması için aklınıza gelen fikirler (forumlar, kanallar, yayıncılar, vs.) varsa onları da dinlemeye açığım. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.
Saygılarımla,
Psikolog Metin Küçük
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 83)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun Genel ve Diğer türler

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0