Bu Benim Hayatım
Dijital çağda girişimci olmak, sadece bir şirket kurmak veya bir ürün satmak anlamına gelmiyor. Bugünün dünyasında girişimcilik; bir problemi fark etmek, o problemi çözecek teknolojiyi üretmek ve insanlara rehberlik edecek bir vizyon ortaya koymaktır. Teknolojik araçların hızla dönüştüğü bu ekosistemde, erken yaşta üretim süreçlerine dahil olmak bana dijital dünyanın kodlarını çok daha iyi analiz etme şansı verdi.
Teknolojiye, tasarıma ve oyuna olan tutkumu bir adım öteye taşıyarak; dijital ajans yapılarından e-ticaret markalarının kurgulanmasına kadar pek çok alanda sorumluluk aldım. Ancak benim için girişimciliğin en heyecan verici adımı, doğrudan insanların hayatına dokunacak, sıfırdan inşa ettiğim bir platform olan "Bütçe Dostu Gezinti" projesi oldu Seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek ve farklı kültürleri deneyimlemek hepimizin en büyük arzusu. Ancak günümüz ekonomik şartlarında, özellikle gençler ve öğrenciler için bir tatil veya gezi planlamak oldukça maliyetli bir hale geldi. İşte "Bütçe Dostu Gezinti" tam olarak bu noktada bir çözüm arayışından doğdu.
Bu platformu tasarlarken amacım, insanların bütçelerini zorlamadan, ceplerindeki paraya göre en doğru rotaları, ücretsiz aktiviteleri, gizli kalmış bütçe dostu lokasyonları bulabilecekleri akıllı bir seyahat asistanı yaratmaktı. Fikrin aşamasından logo tasarımına, kullanıcı arayüzünden (UI/UX) arka plandaki yazılım algoritmalarına kadar her detayıyla bizzat ilgilenmek, bana bir projenin "mutfağında" olmanın ne demek olduğunu fazlasıyla öğretti. Kullanıcıların tercihlerine ve bütçelerine göre lokasyon öneren bu platform, sadece bir yazılım projesi değil; aynı zamanda topluluk odaklı bir dijital vizyon..
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 4)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0