Selamlar DH Ahalisi,
Ben Eren, Bilgisayar Programcılığı öğrencisiyim. Uzun süredir üzerinde çalıştığım, Flutter ile geliştirdiğim online bilgi yarışması oyunum Mindvane sonunda Play Store'da yayınlandı.
Piyasada "online" deyip karşımıza bot çıkaran veya her saniye reklam izleten oyunlardan gına geldiği için bu işe giriştim. Amacım gerçekten insanların anlık olarak karşılıklı (düello) yarışabileceği temiz bir iş yapmaktı.
Oyunun Özellikleri:
- ⚔️ Gerçek 1v1 Düello: Arkadaşınza meydan okuyarak kapışıyorsunuz.
- 🏆 Lig Sistemi: Kazandıkça lig atlıyorsunuz.
- 🧠 Özgün Sorular: Sürekli aynı sorular dönüp durmuyor.
- 🇹🇷 Tamamen Yerli: Tasarımdan koda her şey öğrenci emeği.
Sizden Ricam: Arkadaşlar bütçem olmadığı için reklam veremiyorum, en büyük gücüm sizlerin geri dönüşleri. İndirip acımasızca eleştirirseniz, "şurası olmamış", "arayüz kayıyor", "şu özellik gelmeli" derseniz başımın üstünde yeriniz var.
Store puanı ve yorum desteğinizi de esirgemezseniz bir öğrenci kardeşinizi çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkürler.
İndirme Linki:

Quiz oyunum için test desteği (Google Play 20 kişi)
Selam arkadaşlar,
Geliştirdiğim Mindvane isimli quiz oyunu için Google Play kapalı test sürecinde desteğinize ihtiyacım var.
Android cihazı olan ve 14 gün boyunca test ederek arada bir oynarak yardımcı olmak isteyenler Form'a gmail adresini gönderdikten sonra konuya yazın hemen mailinizi listeye ekleyip geri dönüş yapacağım.
Şimdiden teşekkürler.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 25)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyunlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
2 Yanıt
0