Öncelikle Selamün Aleyküm arkadaşlar. FM24 13-14 retro sezonunu indirdim. Eski formaları eski logoları falan hepsini büyük araştırmalar ve çabalar sonucu kurdum. Bu retro modu önceden ücretsizmiş.isteyenler formaları, yüz paketlerini istediği gibi kurabiliyorlarmış ama şuanda linkler hem çökmüş durumda hemde mod ücretli olmuş durumda. Bende eski sitelerden ve forumlardan yüz paketi hariç hepsini kurdum. Yüz paketini mod yapımcısının resmi sitesinden indirdim. İsmi FM23-FM24 Regen Facepacks olarak geçiyor. Yani regen. Normal oyuncuların hiçbirinin yüzü yok. Arkadaşlar web archive sitesinden tarihi geriye alıp çökmüş linkleri açmayı bile denedim yetmedi saatlerce araştırma yaptım. Hatta fm13 için üretilmiş yüz paketlerini indirip grafik dosyasına atmayı bile denedim. Ama tabii büyük ihtimal oyuncu id leri değiştiği için olmadı. Daha önce linkler çökmeden önce bu yüz paketini indiren veya yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
FC26 Hızlı oyuncu değişikliği sorunu
Beyler hızlı oyuncu değişikli kapalı ama oyun sürekli hızlı oyuncu değişikliği öneriyor. Sorun şu ki normalde R2 ile açıyoruz ama bende x tuşu ile açılıyor ve o yüzden sürekli pozisyon tekrarlarını izlemek zorunda kalıyorum. Pozisyon tekrarlarını geçemiyorum. Ayarlarda kapalı hızlı değişiklik ama sürekli öneriyor. Bilen varsa cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyuna Özel Forumlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0