Pokemon Unite Ligine Oyuncu Aranıyor
merhaba arkadaşlar. Moba oyuncularının dikkatine, belki mobayı bilmeyenler vardır açıklayayım. örnek: mobile legends, league of legends ve dota gibi oyunlar. şimdi konuya geçeyim Pokemon Unite diye bir oyun açıldı yaklaşık hemen hemen 3 sene oldu.Bir kişi bu oyunda Türkiye için lig kurmuş.lig ufak çaplı şuan.5 takım bulunuyor.ama git gide büyümeye devam ediyor.ben bu ligdeki takımlardan birinin kaptanıyım.aynı zamanda ligi kuran kişide benim oyuncu ekibimden biri.şimdi gelelim buraya neden yazdım.bize oyuncu lazım. moba oyunlarında yetenekli olması yeterlidir. gerisi kolay taktik bilgisi vs halledilir.dikkat edilmesi gereken nokta şudur: herkesin keyfine göre antrenman saati düzenleyemem.düzenlemeye çalıştım daha önce ama birine uysa öbürüne uymuyor.bunu tecrübe ettikten sonra karar verdim ki bize hevesli ve oyunu oynamak isteyen oyuncular lazım.gelelim antrenmanlara antrenmanlar 2 gün antrenman bir gün dinlenme şeklindedir.antrenman saati akşam 21.00 dır.çok elzem durumlarda antrenman saatlerinde ufak esnemeler yapabilirim.ama dediğim gibi ufak fazla değil.antrenman süreside ortalama 1 saat sürüyor.arkadaşlar güzel bir oluşumun içinde bulunmak istiyorsanız bana yazın.bir kaç antrenman yaparız ve oyuna uygun olup olmadığınızı görürüz.sonrada takıma dahil olursunuz. kontenjan sınırlıdır o yüzden katılmak isteyen oyuncu fazla olur ise antrenmandaki gözlemlerimden sonra seçim yapacağım.iyi günler herkese iyi oyunlar. 🙂
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 7)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyuna Özel Forumlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0