Vodafone net ile ilgili bir problem
Arkadaşlar şöyle bir problemimiz var yaklaşık 3 senedir bir internet sitemiz var ve bu internet sitesi vodafone evde internet kullanılan cep telefonlarında ve normal vodafone evde ve iş yerinde vodaone net kullanan bilgisayarlarda açılmıyor. DNS probe finished hatasıyla ne zamandır karşılaşıyoruz bunun sebebini öğrenmek için vodafona 150bin tane mail attıktan sonra bundan 1 sene önce bana sayfanız kara listede diye bir cevap aldım. intenet sayfamın ismi bunumara.com burada bazı hizmetleri satmayı düşünüyoruz. bu internet sitesi bundan yıllar önce bilinmeyen numaralar servisi gibi bir hizmet verip bazı insanları dolandırmış mahkeme kararı ile erişim engellenmiş bu adamlar sonra alanı boşaltıp gitmiş ve benim muhteşem şansımla o domaini almışım başka hiç bir alt yapıda yaşamadığım bu sorunu vodafonda yaşıyorum. BTK'dan birilerini bulup bu engeli kaldırdım sayfa bir süre açıldı vodafone da fakat şuan yine aynı sorun devam ediyor. Reklama çıkacağız ve ülkenin 3 operatöründen birisinde sayfa çalışmıyor hatta bazı browserlarda güvensiz gibi uyarılar bile verebiliyor. Vodafonda bu konuyu konuşabileceğim bir irtibat bir birime ihtiyacım var bilen bir akıl versin. Yada ne yapmalıyım sonuçta mahkeme kararı kaldırıldı BTK sitenin güvenli olduğunu vodafona bildirdi onlarda engeli kaldırdı fakat aynı hatayı almaya devam ediyoruz Vodafone alt yapısında tutulan CATCH'lerden olabileceğini düşünüyoruz yada bunun sebebi ne olabilir. bütün birikimimizi harcadığımız girişimimizde bir sonraki seviyeye geçemiyoruz. Destkelerinize ihtiyacım var nasıl bir yol ilzemeliyim
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 114)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Vodafone

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0